9.6/10
9.6/10

Roel van Bommel

Erg prettige communicatie na aankoop; waarin een voorgestelde dag van levering wordt besproken. Daarna wordt de dag voor levering een tijdsinterval van 2 uur aangegeven wanneer geleverd wordt. To... Erg prettige communicatie na aankoop; waarin een voorgestelde dag van levering wordt besproken. Daarna wordt de dag voor levering een tijdsinterval van 2 uur aangegeven wanneer geleverd wordt. To the point & correct!

Uitgebreid assortiment & sterke communicatie

Rob Pronk

Vloeren besteld voor slaapkamers en zolder

Klant vriendelijk en chauffeur helpt materialen naar binnen te brengen

Thomas

Goedkoop, prima levering, prima service

Assortiment, levertijd, prijs, service

Miek

Goede kwaliteit vloer voor scherpe prijs. Afhandeling vlot en duidelijk, levering snel en vriendelijke chauffeur. blij mee!

Administratiekantoor Poort

Topbedrijf, snel, gunstige prijzen, klantvriendelijk.
Topbedrijf, snel, gunstige prijzen, klantvriendelijk.
Wij zochten laminaat voor ons kantoor. De winkel bij ons in het dorp kon dit leveren maar wel voor € 10,-- (!!!) meer per vierkante meter dan bij Voordeellaminaatvloeren. Order geplaatst, na 2 dagen geleverd door ontzettend vriendelijke chauffeur. Geen externe partij zoals DHL of DPD of andere pakketdienst, maar gewoon met eigen vervoer. Dit vinden wij belangrijk omdat je dan het hele proces in eigen beheer houdt.
Vloer gelegd en ziet er schitterend uit.
Hadden 1 pak laminaat over. Na gebeld te hebben kwamen zij het pak kosteloos ophalen en het geld werd direct teruggestort.
Echt een super bedrijf!!!

snelheid en service

Martijn Kalkman

Keurige levering

Duidelijke website en levering door eigen bedrijf

Nancy van Broekhoven

Prachtige kwaliteit vloer

Op kunnen vragen van stalen

H. Hooijer

Ruim aanbod, eenvoudig bestelproces en snelle levering

Duidelijke uitleg, goede foto's

DF

De lage prijs doet vermoeden dat er een geen ruimte is voor klantenservice, maar dat is niet zo. Alles gaat snel en vriendelijk. Ze belden na mijn bestelling om me erop te attenderen dat de... De lage prijs doet vermoeden dat er een geen ruimte is voor klantenservice, maar dat is niet zo. Alles gaat snel en vriendelijk. Ze belden na mijn bestelling om me erop te attenderen dat de ondervloer niet bij de vloer paste. Daarna werd snel geleverd en de verpakkingen die over waren snel opgehaald. De kosten van die verpakkingen waren dezelfde week al terug.

Service

Paula

Hele goede ervaringen! Duidelijke website, goede bestelmogelijkheden en duidelijke communicatie betreft de levering!

Alleen duidelijk en overzichtelijk!