9.6/10
9.6/10

L.S. Schigt

Bestelling en levering verliep vlot en kundig. Verkeerd gestuurde plinten werden zo weer meegenomen en 2 dagen later omgeruild. We werden goed op de hoogte gehouden van het moment van levering. We... Bestelling en levering verliep vlot en kundig. Verkeerd gestuurde plinten werden zo weer meegenomen en 2 dagen later omgeruild. We werden goed op de hoogte gehouden van het moment van levering. We zijn er erg tevreden over.

het contact met de klant. We werden steeds goed op de hoogte gehouden en ook goed geadviseerd.

Gerard

Voor de 2e keer bij VoordeelLaminaatvloeren besteld, voor de 2e keer helemaal prima!

Duidelijke informatie

Frenske Wijnen

Snelle levering en goede service. Ook bij het retourneren van artikelen.

Snelle terugbetaling bij retour artikelen. Dat zie je vaak anders.

Faber

Prima service en kwalitatief sterke vloer voor scherpe prijs.
Prima service en kwalitatief sterke vloer voor scherpe prijs.
Er was een foutje in de levering maar de communicatie hierover was vlot en zorgvuldig, en de fout was snel hersteld. Vriendelijke mensen.

Pm Bakker

snelle levering goede service

Liedewij Roos

Geweldige service, snelle levering en fijne communicatie.

Denken mee en zijn zeer service gericht

NF

Goede service bij bestelling en levering en goede uitleg bij vragen. Klantgericht en fijn bedrijf om een vloer bij de kopen!

Klant

Prima service in de winkel. Bedrijf dat zich aan de afspraken houdt. Vloer is keurig gelegd.

Goede communicatie tijdens het proces.

Peter van Vliet

Voordeellaminaatvloeren komen netjes gemaakte afspraken na. Vriendelijke chaffeur. Netjes laminaat in huis gebracht. Na afloop 3 pakken over. Even een emailtje sturen en de overige pakken werden... Voordeellaminaatvloeren komen netjes gemaakte afspraken na. Vriendelijke chaffeur. Netjes laminaat in huis gebracht. Na afloop 3 pakken over. Even een emailtje sturen en de overige pakken werden weer volgens afspraak opgehaald. Zou volgende keer zeker weer zaken met dit bedrijf doen.

Komen afspraken na!!

Thijs de Jong

Prima ervaring

vriendelijk en informatief te woord gestaan bij bellen
op tijd geleverd en in woonkamer gebracht van zware ondervloerrollen