9.6/10
9.6/10

Natasja

We hebben hier onze Quick step vloer besteld en zijn erg tevreden met de dienstverlening. De man die kwam bezorgen hielp netjes mee alles binnen te leggen. Afhandeling ook snel!
We hadden...
We hadden uiteindelijk laminaat pakken en ondervloeren over en dit heb ik netjes gemeld. Ook weer een snelle reactie met creditfactuur. Ik zou voordeellaminaatvloeren zeker aanbevelen.

Vriendelijk personeel

Vaneveld

Top geregeld, hoefde niet thuis te zijn bij levering. Sleutel onder de ‘mat’ en de planken lagen mooi opgestapeld in de gang 😁 goede communicatie en scherpe prijs!

Communicatie

Pennings

Wat een fijn bedrijf, laminaat keurig volgens afspraak geleverd. Bedrijf had zelf gebeld om de leveringsdatum te vervroegen geen probleem goed geluisterd naar de mogelijkheden van de klant. Netjes... Wat een fijn bedrijf, laminaat keurig volgens afspraak geleverd. Bedrijf had zelf gebeld om de leveringsdatum te vervroegen geen probleem goed geluisterd naar de mogelijkheden van de klant. Netjes gebeld voor het aflevertijdstip op de ochtend van bezorging.

De tevredenheid van de klant staat voorop.
Prettig contact. Ook makkelijk om contact te krijgen.

Zijlstra

Uitstekend! Makkelijk om online te bestellen en keurig op tijd geleverd.

Ashley’s hair

Super goede service, ik was te laat met bestellen van mijn vloer, ik heb even gebeld en het werd geregeld dat mijn vloer drie dagen later aan huis geleverd kon worden!

Een dag van te...

Een dag van te voren werd ik gebeld om de afspraak te bevestigen en kreeg ook nog een sms bericht. Op de dag van bezorging nam de chauffeur ook contact op toen hij er bijna was. Kortom een goed geolied en klantvriendelijk bedrijf!

Hartsink

Prima site, snelle levering en retour niet gebruikte volle verpakkingen zeer snel opgehaald (gratis) en geld retour de volgende dag. Super!

Vooral de retourservice is een zeer sterk punt.

Gertjan van Vliet

Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Geven goede adviezen en denken ook met je mee.

Goed advies. Denken met je mee. Deskundig.

Keetman

Duidelijke communicatie over levering en goede producten. Nette afhandeling van de bestelling. Voor onze vorige woning hebben we hier onze vloer besteld en nu ook voor onze nieuwe woning. We hopen... Duidelijke communicatie over levering en goede producten. Nette afhandeling van de bestelling. Voor onze vorige woning hebben we hier onze vloer besteld en nu ook voor onze nieuwe woning. We hopen niet snel nog een vloer te moeten bestellen maar zouden het anderen zeker aanbevelen!

Overzichtelijke website en handige rekenmodule. Goede informatie over levering en nette afhandeling.

Jochem Rozemeijer

Niets dan lof! Al langere tijd erg goede ervaringen met VoordeelLaminaatvloeren.nl. Nette persoonlijke service, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Met de gehanteerde prijzen is ook niets mis.... Niets dan lof! Al langere tijd erg goede ervaringen met VoordeelLaminaatvloeren.nl. Nette persoonlijke service, waarbij klanttevredenheid centraal staat. Met de gehanteerde prijzen is ook niets mis. Voor onze eerste koopwoning een vloer met aanverwante artikelen besteld. Toendertijd geweldig geholpen in de showroom te Wormerveer, levering ook top, zelfs onaangebroken pakken laminaat werden na afloop retour genomen en het bedrag werd teruggestort. Ook een aantal binnendeuren besteld. Er bleek echter af fabriek iets mis gegaan te zijn met de lak van de deur. Zonder problemen werd deze omgeruild voor een nieuwe. Nu, 10 jaar later, wederom een nieuwe vloer besteld voor ons nieuwe huis. Wederom top geholpen en geadviseerd. Op korte termijn ga ik mijn binnendeuren vervangen, ik weet al waar ik deze ga bestellen....

Professioneel advies, te veel bestelde zaken kosteloos retourneren,

Henk Grendelman

Vanaf de bestelling van het laminaat tot het ophalen van de retourgoederen is alles op een vlekkeloze manier verlopen. Het laminaat werd op de afgesproken datum geleverd. We werden, zoals op de... Vanaf de bestelling van het laminaat tot het ophalen van de retourgoederen is alles op een vlekkeloze manier verlopen. Het laminaat werd op de afgesproken datum geleverd. We werden, zoals op de website vermeld, keurig vooraf gebeld over tijdstip. De chauffeur was heel attent en gaf ook nog enkele nuttige tips. Ook de kwaliteit van het laminaat (Meister Melango) is dik in orde. Op mijn vragen per mail werd snel en duidelijk gereageerd. Het ophalen van de retourgoederen ging net zo vlot als de levering. Aan beide chauffeurs was te merken dat ze hart hebben voor “hun” bedrijf, en terecht.

- Communicatie met de klant, zowel mondeling als per mail
- Doen wat ze beloven
- Zeer concurrerend in prijs
- Medewerkers met hart voor de zaak