9.6/10
9.6/10

Marinus Stroosnijder

Bijzonder positief,
geen enkel punt van kritiek.

Duidelijkheid,
weten waar je aan toe bent.

Hallo Marinus,
Bedankt voor het schrijven je waardevolle reactie.
Bij 200 reactie gaan we weer een waardebon van € 250.00 verloten.
Veel plezier met je nieuwe vloer en wie weet tot...
Hallo Marinus,
Bedankt voor het schrijven je waardevolle reactie.
Bij 200 reactie gaan we weer een waardebon van € 250.00 verloten.
Veel plezier met je nieuwe vloer en wie weet tot ziens.
Pim van Dillen manager klantenservice

Marieke uit Ede

Een jaar geleden hebben we laminaat gekocht bij voordeellaminaat.nl dit was ons prima bevallen, dat we daarom afgelopen week weer besteld hebben. Duidelijke website, vriendelijke geholpen, goed... Een jaar geleden hebben we laminaat gekocht bij voordeellaminaat.nl dit was ons prima bevallen, dat we daarom afgelopen week weer besteld hebben. Duidelijke website, vriendelijke geholpen, goed geïnformeerd en netjes geleverd door waarschijnlijk uw oudste werknemer. Dikke pluim voor jullie!

Snelle levering ondanks de vakantie!

Hallo Marike,
Bedankt voor je 2de bestelling en leuke reactie!
Hallo Marike,
Bedankt voor je 2de bestelling en leuke reactie!
En het klopt, Marinus is onze oudste chauffeur (78 jaar en super fit) maar weet van geen ophouden en werkt nog steeds een paar dagen per maand bij ons.
Pim van Dillen manager klantenservice

Debbie

Goed advies in de winkel gekregen en een top service. Laminaat is zelfs bezorgd tijdens jullie vakantie en bij levering nog wat tips gekregen over het leggen. Wij zijn super blij me onze nieuwe... Goed advies in de winkel gekregen en een top service. Laminaat is zelfs bezorgd tijdens jullie vakantie en bij levering nog wat tips gekregen over het leggen. Wij zijn super blij me onze nieuwe vloer en wij hebben jullie winkel en service al bij meeredere vrienden aangeraden!! Keep up te good work!!

Goed advies, goede service en goede prijs!

Reactie VoordeelLaminaatvloeren.nl:

Bedankt Debbie voor je prachtige reactie.
Veel plezier met je nieuwe vloer en een goed woordje in de kennissen kring stellen we zeker op prijs.
Pim van Dillen,...
Bedankt Debbie voor je prachtige reactie.
Pim van Dillen, manager klantenservice

Willemien

Snelle service, goed contact en binnen 24 uur afgeleverd. Vooraf gebeld over het tijdvak waarin ik de chauffeur kon verwachten.

Snelle aflevering!

Angela

Erg fijne service. We hadden een kleine bestelling laminaat. Er werd contact gezorgd met ons, omdat dit merk een nieuw kliksysteem had gekregen. De bestelling was een aanvulling op op ze oude... Erg fijne service. We hadden een kleine bestelling laminaat. Er werd contact gezorgd met ons, omdat dit merk een nieuw kliksysteem had gekregen. De bestelling was een aanvulling op op ze oude voorraad dus dit kwam maar goed uit! Ze hebben nog 2 pakken van de oude versie kunnen vinden, wat precies genoeg was voor ons.
Geld dat teveel betaald was, werd snel terug gebracht.
Ook de bezorger was attent en behulpzaam.

Zeer goed. Goede webside. Nog telefonisch contact gehad, werd gelijk opgenomen en kreeg de juiste informatie

De mailwisseling. Je word goed op de hoogte gehouden wanneer en hoe laat het geleverd zou worden. Op de afgesproken tijd.

Kristina & Dominic te Groenlo

Mijn ervaringen zijn bijzonder goed. Echt een bedrijf waar je zaken mee wilt doen en ik dus ook gedaan heb. Waarom heb ik voor hen gekozen:
- scherpe prijs, zeker in combinatie met de...
- scherpe prijs, zeker in combinatie met de ondervloer
- bijzonder goed advies. Meermaals app contact gehad met filmpjes aan toe. Stalen (5 stuks) kosteloos opgestuurd en twee proef pakketten besteld welke ook nog eens kosteloos gebracht zijn.
- bijzonder goede service. Dit dus per telefoon, per app met uitleg en video ook na werktijd, per levering. Goed kunnen sparren over welke keuzes, etc. Er wordt van te voren gebeld wanneer en ze zijn er dan ook. Daarnaast een uiterst aardige chauffeur!

Echt een aanrader!

Gr. Kristina en Dominic te Groenlo

Zeer goede communicatie!

Heel goed

Goede website en service

van der Zande

Duidelijke informatie, goede prijs en snelle levering. Aanrader!