9.6/10
9.6/10

Zeer goed.

Duidelijke omschrijving producten en goede foto's

Brenda trommel

Zeer tevreden. .

Goed advies gekregen.. snelle reactie op berichten

G Kats

Goed en duidelijk advies in de showroom ,snelle levering,tevreden met het resultaat.
Er stond op de site dat er zakken bijgeleverd zouden worden om het restafval in te doen die hebben wij niet ontvangen,ook het gratis weer ophalen van dit restafval is hierdoor niet gebeurd.

S. Corsen

Snel en makkelijk besteld en prettig geleverd

de levertijd is kort en dat is heel prettig

M Bras

Het was mijn eerste ervaring en kan niet anders zeggen dan TOP! Mooie en heldere site , op vragen gesteld via mail en zelfs Whatsapp wordt snel, keurig en vooral inhoudelijk gereageerd. In mijn... Het was mijn eerste ervaring en kan niet anders zeggen dan TOP! Mooie en heldere site , op vragen gesteld via mail en zelfs Whatsapp wordt snel, keurig en vooral inhoudelijk gereageerd. In mijn geval kreeg ik snel bevestigd dat onze keuze laminaat op voorraad was en een goed advies over de aan schaffen ondervloer. Na de bestelling afgrond te hebben, keurig mail ontvangen en zoals beloofd een telefoontje waarin het leveringstijdstip werd gegeven Keurig op tijd en met zorg uitgeladen door een vrolijke en vriendelijke bezorger. Tel de goede prijsstelling daarbij op en je hebt als kalnt niets meer te wensen

Naast scherpe prijs vooral snelle en inhoudelijke reacties
Men doet wat men beloofd
levering vind met grootste zorg plaats.
een klant is nog echt een klant

Prima gegaan. was onze eerste internet aankoop tot nu toe.

snelle levering
ook telefonisch snel bereikbaar

Jimmy Imanuel

Goed geholpen.

Bij het kiezen van het aflevermoment dacht ik een andere datum te hebben aangeklikt. In de uiteindelijke order werd er toch de eerst mogelijke datum bevestigd. Misschien een foutje van mij, of... Bij het kiezen van het aflevermoment dacht ik een andere datum te hebben aangeklikt. In de uiteindelijke order werd er toch de eerst mogelijke datum bevestigd. Misschien een foutje van mij, of misschien bij de verwerking iets verkeerd gegaan. Uiteindelijk was die datum ook geen probleem, maar mogelijk een aandachtspuntje..

C. van der Heijden

De ontvangst in de showroom te Wormerveer was hartelijk. Bij het samenstellen van mijn order werd ik vriendelijk en deskundig begeleid door het personeel.

Nee.

Goede en snelle service. Ook snel bereikbaar via WhatsApp voor vragen.