Voldoende aanbod
Eenvoudig boeken
Navigatie
8.2/10
Waren de prijzen duidelijk?
Vindbaarheid hotel of aanbieding

de berg

Duidelijke website

leuk geprijsd

na boeking direct betaald uur later kregen wij telefoontje dat we geen garagebox meer konden huren we hadden dan ook graag zsm die 25 euro teruggehad maar dit schijnt 2 weken te duren jammer

van Aalst

Eenvoudig te boeken

prima prijs kwaliteit verhouding

Frank

Onbetrouwbaar. Hotel weet bij aankomst niets van de reservering. Servicemedewerker van Voordeeluitjes legt schuld bij het hotel. Er wordt een alternatief geboden, dat 50% duurder is. Geen bereidheid... Onbetrouwbaar. Hotel weet bij aankomst niets van de reservering. Servicemedewerker van Voordeeluitjes legt schuld bij het hotel. Er wordt een alternatief geboden, dat 50% duurder is. Geen bereidheid prijsverschil terug te betalen. Lang verhaal kort, pas na verwijzing naar rechtsbijstandsverzekering wordt er een ander alternatief geboden, ver buiten de stad. Uiteindelijk heeft de GM van het oorspronkelijke hotel een uiterste inspanning verricht om een oplossing te vinden. Ook heeft zij het contract met Voordeeluitjes per direct opgezegd. De stemming was inmiddels verpest en we zijn terug naar huis gegaan. Negen uur voor niets in de auto gezeten. U bent gewaarschuwd.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

De tent sluiten of een elementaire cursus klantgerichtheid volgen.

Vsan

In één woord: goed

Prijs en duidelijkheid

J.B. Zweers

Makkelijk te vinden hotels in duidelijk aangegeven regio's.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Klantvriendelijk, duidelijk en overzichtelijk.

Ga voorlopig zo door.

Velthuis-Onderdijk

Goede duidelijk site

Zeer duidelijk

Geen punten

Pari

Boeken van hotel ging goed alleen bij de aankomst in hotel was het totaal een andere hotel dan foto’s op jullie site kwa uiterlijk en faciliteiten, ze waren aan het renoveren en je kon als groep... Boeken van hotel ging goed alleen bij de aankomst in hotel was het totaal een andere hotel dan foto’s op jullie site kwa uiterlijk en faciliteiten, ze waren aan het renoveren en je kon als groep nergens zitten in het hotel wat drinken, restaurant was dicht en ontbijt echt matig en weinig variatie. Onvriendelijke personeel, kleine kamers en echt niet voor gezinnen met kinderen. Echt geen 4 sterren hotel en totaal niet waard voor je geld dus echt weg gegooid geld als je deze hotel boekt voor ontspannen en gezelligheid.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Je kan op jullie site duidelijk alles zien en vinden alleen soms komen de foto’s niet overheen met het echte hotel en dat is jammer , want wij gaan wel op foto’s af soms dat het netjes en mooi is en... Je kan op jullie site duidelijk alles zien en vinden alleen soms komen de foto’s niet overheen met het echte hotel en dat is jammer , want wij gaan wel op foto’s af soms dat het netjes en mooi is en bij aankomst blijkt toch heel anders te zijn en als dat vaker gebeurd dan boeken we niet meer via hier want dan word je in de maling genomen en boek je iets krijg je iets anders en dat is niet leuk.

Echt de echte foto’s van hotels en faciliteiten zetten en kijken of het ook echt klopt zodat mensen niet voor verassingen staan als ze eenmaal daar zijn.

Jaqueline van der Jagt

Heel vriendelijk en adequaat geholpen door de service medewerkster aan de telefoon.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Het door ons uitgezochte hotel zat vol maar ze heeft voor ons een goed alternatief gevonden!

Ivo

Geen mening

prijs

bevesteging krijgen van de geboekte locatie firma zelf

Van Ginkel

De website van Voordeeluitjes.nl is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

De informatie over de bestemming ed. is heel duidelijk en volledig.