Voldoende aanbod
Eenvoudig boeken
Navigatie
8.2/10
Waren de prijzen duidelijk?
Vindbaarheid hotel of aanbieding

Riky van Diepen

Snel geboekt!

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Zoals het woord zegt...met voordeel er op uit!

?

Spabron Oosterhesselen

Spabron had veel zeer goede recensies, maar ons viel het tegen.

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Breed aanbod, redelijke prijzen, alleen op sommige tijden.

Niet alleen de positieve recensies vermelden. Daardoor worden de verwachtingen te hoog.

PPGH van Dooren

Prima service !

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

We werden door Voordeeluitjes benaderd om onze reservering gratis te verzetten, fantastisch, we hoefden er niks voor te doen.

nee

Daphne van Hove

Hele slechte service. Wij hadden in juni een hotel geboekt met 6 personen waar over geadverteerd werd dat je tot op het laatst kon annuleren. Dat stond specifiek op de website. Vervolgens hebben wij... Hele slechte service. Wij hadden in juni een hotel geboekt met 6 personen waar over geadverteerd werd dat je tot op het laatst kon annuleren. Dat stond specifiek op de website. Vervolgens hebben wij het hotel geannuleerd vanwege de maatregelen en een privé reden en kregen wij ons geld niet terug omdat we als groep geboekt hebben!!! dus als we 3 losse boekingen hadden gedaan en niet 1 groepsboeking, dan hadden we ons geld wel terug kunnen krijgen. Dit bleek ergens in de kleine lettertjes te staan, terwijl er groot op de website stond: hotels met annuleringsmogelijkheid. Ik voel me zwaar genaaid. Gezien de maatregelen kan en wil ik nu niet boeken, maar mij wordt verzocht een nieuwe boeking te maken. Ik wil mijn geld terug. Onmogelijk om nu GEZELLIG met zijn 6en een hoteluitje te boeken!

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

Misleiding! Groot adverteren met mogelijkheid tot annuleren en dan in de kleine lettertjes, haast onzichtbaar en onvindbaar, aangeven dat je als groep niet mag annuleren!

Natasja van lenten

Slechte ervaring, ivm corona konden wij vanuit zuid Holland niet naar België het park hengelhoef, vooraf gebeld om door te geven niet te komen en dat we de datum wilde verzetten of voor een ander... Slechte ervaring, ivm corona konden wij vanuit zuid Holland niet naar België het park hengelhoef, vooraf gebeld om door te geven niet te komen en dat we de datum wilde verzetten of voor een ander park wilde kijken op een latere datum. Er vanuit gaande dat dit duidelijk was heb ik telefonisch afgesproken later terug te bellen om de andere parken in Nederland te kunnen bekijken met mijn man voorafgaand om erna door te kunnen geven voor welk park we het weekendje weg wilde gaan verzetten. Toen ik later terug belde (dit was al voorbij de datum van het geplande weekendje weg) was het niet meer mogelijk omdat ik het voor de datum van het geplande weekendje door gegeven moest worden. Dit was volgens de medewerker heel logisch en volgens de regels maar mij is dit niet bekend en is dit dus ook niet vernoemt in het telefoon gesprek eerder. Terwijl ik ervan uit ging dat ik dat dus echt telefonisch door gegeven heb dat we niet zouden komen en we het willen verzetten, telt het dus alleen als je al een ander park hebt uit gekozen. Anders is er geen annulering blijkbaar en nu moet ik gewoon betalen en krijg ik een week later al een aanmaning dat ik moet betalen voor het weekendje weg dat we helemaal niet gehad hebben. Ik had het al een keer moeten verzetten ivm corona in mei naar oktober. En nu dus helemaal niks ervoor terug, dus weg gegooid geld en niks geen voordeel bij voordeeluitjes.

Nog niet kunnen ervaren

Iets terug geven voor een weekend weg die geannuleerd moet worden ivm corona. En een gratis informatie lijn zou ook fijn zijn, een beetje uit de tijd om geld te vragen als je 10 min al in de wacht... Iets terug geven voor een weekend weg die geannuleerd moet worden ivm corona. En een gratis informatie lijn zou ook fijn zijn, een beetje uit de tijd om geld te vragen als je 10 min al in de wacht staat voordat je überhaupt geholpen word.

Corry Groenheide

Duidelijke website om snel je hotel te kunnen boeken.

Gebruiksvriendelijk - goede navigatie

Iets meer kunnen inzoomen op de plattegrond.

S

Slechte service

?

Belachelijk dat als je 8 dagen van te voren je boeking wilt annuleren je 90% moet afrekenen. Of als je het om wilt boeken naar een andere Roompot in de buurt het ook niet kan. Ik boekte vaak via... Belachelijk dat als je 8 dagen van te voren je boeking wilt annuleren je 90% moet afrekenen. Of als je het om wilt boeken naar een andere Roompot in de buurt het ook niet kan. Ik boekte vaak via voordeeluitjes. Maar dit is toch zeker de laatste keer. Via andere sites kan je tot 24 uur nog kosteloos annuleren. Dus dit is een erg slechte service.

Nick Lahaut

Dramatische ervaring, slechte service en ik voel mij belazerd door Nadeeluitjes.

Afzetten. Geld aftroggelen

Eerlijker zijn

saarloos

Sterke punten Voordeeluitjes.nl

vriendelijke medewerkers aan de telefoon

J. Kuipers

Snel geregeld engeboekt

Duidelijk

Geen, ik zou het niet weten