Prima ervaring, toch ondanks alles vrij vlot geleverd en goede berichtgeving.
J. van vliet
Matton Kurt
Zeer tevreden klant...ondanks de corona maatregelen, slaagde het bedrijf om op een respectabele tijd mijn artikel aan huis te leveren, waarbij ik tevreden ben over mijn product en als ook het gemak...Zeer tevreden klant...ondanks de corona maatregelen, slaagde het bedrijf om op een respectabele tijd mijn artikel aan huis te leveren, waarbij ik tevreden ben over mijn product en als ook het gemak van bestelling via jullie website, gewoon top ??
Jurre
Uitermate goed. mooi op maat gesneden materiaal voor een goede prijs.
Jaap de Boer installatietechniek
Duidelijke website met een mooi compleet programma
A.
Goede en snelle levering
G. Zandvoort
Levering ging volledig volgens aangegeven datum en tijd en de chauffeur belde een half uur van te voren op dat hij eraan kwam. De polycarbonaat plaat die ik had besteld is netjes en zonder schade...Levering ging volledig volgens aangegeven datum en tijd en de chauffeur belde een half uur van te voren op dat hij eraan kwam. De polycarbonaat plaat die ik had besteld is netjes en zonder schade afgeleverd.
Timmermans
Snelle levering en goed product.
Udo
Uiterst professioneel. keurige service
Cor
Goede ervaring met dit bedrijf, telefonisch geholpen met mijn bestelling, vlot geleverd. na levering nog 2 maal telefonisch contact opgenomen voor advies m.b.t de geleverde producten. Ook hierbij...Goede ervaring met dit bedrijf, telefonisch geholpen met mijn bestelling, vlot geleverd. na levering nog 2 maal telefonisch contact opgenomen voor advies m.b.t de geleverde producten. Ook hierbij prettig en correct geïnformeerd.