Wat langzaam met leveren, daarom gebeld. Daarna perfecte communicatie en levering van het product.
Cuppen
Perfect volgens afspraak geleverd, zelfs in deze tijd.
Alterna
Ben goed tevreden over levertijd en product. met dank
JA Schrijber
Mooie kwaliteit epdm, goede prijs. Wat we alleen erg jammer vonden dat het stuk gelijmd was. We hadden juist bij jullie besteld omdat het dan uit 1 stuk kon! En dan blijkt er in ene een lijmrand in...Mooie kwaliteit epdm, goede prijs. Wat we alleen erg jammer vonden dat het stuk gelijmd was. We hadden juist bij jullie besteld omdat het dan uit 1 stuk kon! En dan blijkt er in ene een lijmrand in te zitten, erg jammer.
bk
Prima geleverd
Van der Zaag
Zeer goed
Privé bestelling
Wel goed
J werz
Ondanks corona tijd een vlotte levering. Een zeer vriendelijke man die ze leverde en de polycarbonaat platen netjes voor me neer zetten, waarvoor nogmaals mijn dank. Ook de eerste x waren wij...Ondanks corona tijd een vlotte levering. Een zeer vriendelijke man die ze leverde en de polycarbonaat platen netjes voor me neer zetten, waarvoor nogmaals mijn dank. Ook de eerste x waren wij reeds zeer tevreden met de prijs en kwaliteit waardoor we deze bestelling weer hier deden.