Rob Tjerks

Zeer snelle levering
Topy

Snelle levering, prettige informatie

P.Stallinga

Snelle en correcte levering.

Rinus v Kessel

IK heb 5 meter filterkous 200 mm. diameter conform bestelling geleverd gekregen. Het klopt dat de lengte 5 mtr. is als je deze langs de buis legt. Nu ik de kous over de buis heb getrokken kom ik... IK heb 5 meter filterkous 200 mm. diameter conform bestelling geleverd gekregen. Het klopt dat de lengte 5 mtr. is als je deze langs de buis legt. Nu ik de kous over de buis heb getrokken kom ik niet verder dan 3,5 mtr. . Het had vermeld moeten worden op de site dat 30 % lengte verloren gaat door oprekken met het over de buis trekken . Nu moet ik alsnog filterkous bij bestellen met extra portokosten en zit ik met twee halve delen filterkous die ik op een of andere manier moet verbinden.

Zeer aardige mensen, reageren snel en adequaat.

Goed advies gegeven. Goede levering.

De bestelde kunststof platen zijn van redelijke kwaliteit. Er zitten krassen op. De platen zijn alleen voorzien van een dun laagje plastic ter bescherming tijdens het vervoer. De randen zijn niet... De bestelde kunststof platen zijn van redelijke kwaliteit. Er zitten krassen op. De platen zijn alleen voorzien van een dun laagje plastic ter bescherming tijdens het vervoer. De randen zijn niet beschermd en zijn daardoor niet netjes bij aflevering. De communicatie over de aflevering van de bestelling is slecht. Er wordt geen indicatie gegeven wanneer de platen geleverd worden, waardoor ze de eerste keer voor een dichte deur stonden. Voor de tweede aflevering zou er een mailtje met een tijdsindicatie gestuurd worden. Dit is mailtje is nooit verzonden.

Snelle levering en prima op bestelling afgeleverd.
Goed verpakt

Ralph Jongejan

Duidelijke website waarbij formaat en form direct gekozen kunnen worden. Correcte afhandeling

Kevin Ebbenhorst

Super service, ik belde op en had een aantal kunststof plaatjes nodig. Binnen een uur werd ik gebeld dat het klaar was!