Mooi EPDM pakket, alles aanwezig om mijn dak in een keer dicht te leggen en het werd zelfs in mijn auto geladen. Top
Henk van de Berg
Prima! Gegeven informatie omtrent leveringstijd was prima, bezorger was vriendelijk en behulpzaam
Alain
Zeer snelle en perfecte afhandeling Product zoals beschreven
Maria lugters
Mijn ervaring is heel positief omdat ik hel goed bent behandeld zowel telefonisch als ook met mijn bestelling . alles is tot op de puntjes goed verzorgd en hebben hun service waar gemaakt. hiervoor...Mijn ervaring is heel positief omdat ik hel goed bent behandeld zowel telefonisch als ook met mijn bestelling . alles is tot op de puntjes goed verzorgd en hebben hun service waar gemaakt. hiervoor mijn dank.
Prima prijs/kwaliteit. Levering binnen enkele dagen dus oke. Bij de levering was een artikel verkeerd geleverd. Na een mail kwam de reactie met excuses en dat de juiste artikelen verstuurd zouden...Prima prijs/kwaliteit. Levering binnen enkele dagen dus oke. Bij de levering was een artikel verkeerd geleverd. Na een mail kwam de reactie met excuses en dat de juiste artikelen verstuurd zouden worden en zo geschiede. Kortom tevreden klant.
Ben zeer tevreden
Snelle levering, uitstekend product. Precies gesneden en vriendelijk klantcontact
Cor van Reeuwijk
Ik ben door een medewerker van u ( Ceciel ) zeer goed geholpen met het advies wat hij gaf. Dit was een leuke ervaring. En ook ben ik zeer tevreden met de goede en snelle levering van...Ik ben door een medewerker van u ( Ceciel ) zeer goed geholpen met het advies wat hij gaf. Dit was een leuke ervaring. En ook ben ik zeer tevreden met de goede en snelle levering van mijn bestelling.
Aline Snoek
Prima . Snelle reactie. Zeer vriendelijk personeel bij afhalen.