Luc

Vlotte service, kwaliteitsvol , juiste diameter van verloopbuis.

Tim

Duidelijke website en snelle levering!

Snelle levering precies volgens opgave gemaakt.

Peter

Wel besteld en betaald maar nog niet uitgeleverd.

John Bartens

Had een vierkante plexiglas plaat ontvangen, moest ovaal zijn. Ben vandaag 27-6-2019 naar Vos gegaan met de plaat en werd prima ontvangen en hebben de plaat prachtig ovaal gemaakt. Prima koffie en... Had een vierkante plexiglas plaat ontvangen, moest ovaal zijn. Ben vandaag 27-6-2019 naar Vos gegaan met de plaat en werd prima ontvangen en hebben de plaat prachtig ovaal gemaakt. Prima koffie en ik uiteindelijk zeer tevreden. Beveel dit bedrijf ten zeerste aan. Zijn ook nog eens veel goedkoper dan in de randstad.

Heb online een plaat polycarbonaat besteld in de outlet store. Naast een prettige prijs een snelle en correcte aanlevering aan huis.

Duidelijke site, vriendelijk te woord gestaan en zeer snelle levering. Kan ze iedereen aanbevelen!

Boon Trucks & Trailers

Fijne, overzichtelijke site. Handig bestelproces en goede checkout. Producten snel geleverd, precies volgens verwachting.

Ad Bierhuizen

Snel en goed

Van het begin tot het einde perfect verlopen.
1 dag na order plaatsing telefonisch contact gehad met een van uw medewerkers, omdat ik een verkeerde lengtre maat hed opgegeven.
Was geen...
Van het begin tot het einde perfect verlopen.
Was geen enkel probleem.
ook de aflevering was correct en op tijd bedankt voor alles.