Heel goed snelle levering!!!

Paashuis

Alles perfect alleen afhandeling zou iets sneller mogen

Snelle en correcte levering. Goede info en advies. Zeer bereid mee te denken in oplossingen en service.
Top!

A. van Os

Duidelijke site en een snelle en adequate afhandeling van je bestelling.

Particulier

Zeer vlotte levering dinsdag besteld vrijdag geleverd!
Het ging om een plaat plexiglas XT
Zeer vlotte levering dinsdag besteld vrijdag geleverd!
Het ging om een plaat plexiglas XT
Ik had van de bestelling contact gehad hoe de levering zou verlopen en hoe de verpakking van het kwestbare plexiglas zou gaan zeker met het vervoer via een pakket dienst.
Er werd me verzekerd dat de platen goed werden ingepakt!
Maar de plaat was helemaal niet ingepakt alleen de standaard beschermfolie!
Gevolg toch een kleine beschadiging aan de folie en plaat.
Toch jammer de plaat is bedoeld als voorzet ruit, daarom heb ik juist van te voren gebeld over het vervoer en de verpakking!
Is dit nu nalatigheid in de fabriek om het zo te versturen of is dit standaard, het verbaast me nog dat er niet meer beschadigingen zijn op getreden tijdens het vervoer!

Correcte en Snelle afhandeling van de bestelling. Aflevering conform afspraak. Daar houden wij van!

Heel beleefd aan telefoon
Product perfect
Product perfect op maat gemaakt
👍👍👍

Miquel

Super en zeer vriendelijk geholpen. Zelfs aangeboden om de bestelling dezelfde dag te laten bezorgen door een van hun collega die hier in de buurt woont. Erg bedankt voor jullie goede service. Heb... Super en zeer vriendelijk geholpen. Zelfs aangeboden om de bestelling dezelfde dag te laten bezorgen door een van hun collega die hier in de buurt woont. Erg bedankt voor jullie goede service. Heb nog meer spullen nodig en kom deze morgen bij jullie ophalen.

ton meeuwissen

Zeer snelle en goede service. alles oke

SEO en Zo

Hele snelle levering. Zo snel had ik het persoonlijk niet verwacht. Heel blij mee!