Vriendelijk aan de telefoon, zeer snelle levering 👍🏼

Reactie Vos Kunststoffen:

Hartelijk dank voor uw review, we hebben de complimenten doorgegeven aan onze collega's! Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Klijn

Verzendkosten hoog voor een particulier. Maar voor d e rest erg goede behandeling.

T. Goossens

Produkt was niet direct leverbaar in de bestelde kleur. Ik werd netjes hiervan op de hoogte gebracht en of ik wilde wachten en of een andere kleur ook mocht. Prima.

Reactie Vos Kunststoffen:

Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat uw gewenste kleur niet direct op voorraad was. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk op voorraad te hebben. Hartelijk dank voor uw begrip en fijn dat we het... Bedankt voor uw reactie. Vervelend dat uw gewenste kleur niet direct op voorraad was. Wij streven ernaar om zo veel mogelijk op voorraad te hebben. Hartelijk dank voor uw begrip en fijn dat we het zo samen met u hebben kunnen oplossen. Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Uiterst snelle levering. Aanrader.

Dank u wel, top om te horen! Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Bestelde plaat keurig op maat gezaagd en geleverd binnen 2 werkdagen

Reactie Vos Kunststoffen:

Dank u voor de complimenten, wij geven ze door aan onze collega's! Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Ed Bomers

Snelle levering, goede prijs.

Bedankt voor uw review! Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Henk

Snel efficient

Dank u! Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Duidelijke website met goede prijsstelling. Prettige navigatie en heel handig dat je alles op maat kan laten maken. Zelfs in bijzondere vormen. 1e zending ontbrak 1 van de 5 platen, deze werd direct... Duidelijke website met goede prijsstelling. Prettige navigatie en heel handig dat je alles op maat kan laten maken. Zelfs in bijzondere vormen. 1e zending ontbrak 1 van de 5 platen, deze werd direct nagestuurd. (1 dag later ontvangen). Goede afhandeling dus als er iets fout gaat.

Reactie Vos Kunststoffen:

Hartelijk dank voor uw feedback. Nogmaals excuses voor het ongemak dat er 1 plaat ontbrak tijdens de eerste zending. Dank voor uw geduld! En fijn om te horen dat u tevreden bent over ons.... Hartelijk dank voor uw feedback. Nogmaals excuses voor het ongemak dat er 1 plaat ontbrak tijdens de eerste zending. Dank voor uw geduld! En fijn om te horen dat u tevreden bent over ons. Vriendelijke groet, Vos Kunststoffen

Prima ervaring. Levering in een paar dagen en de plaat was netjes gezaagd.

Glasheldere website, snelle levering.