Prima, snel antwoord op vragen, alles dik in orde.

Goedemorgen,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw bericht.
Goedemorgen,
Mocht u nog vragen hebben, of mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen dan horen wij dat graag.
Team Vos Kunststoffen

Vos kunststoffen denkt echt mee met de klant. Goede serves en snelle levering.. echt aanbeveling voor andere

Goedemorgen,
Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. Bedankt voor uw feedback.
Goedemorgen,
We proberen zoveel mogelijk mee te denken met de klant, fijn dat dit gewaardeerd wordt.
Team Vos Kunststoffen

Goede site. Snelle levering.

Gewoon goed

Wij wensen...

Esplus BV

Team Vos Kunststoffen

Goed ik hoop alleen nog een korting te krijgen bij de volgende bestelling dit omdat bij de eerste bestelling de chauffeur de ruit heeft laten vallen en er een hoekje afgebroken was

Goedemorgen,
Mocht u in de toekomst iets willen bestellen, neemt u dan even contact met ons op.
Wij...

Prima goede service

Team Vos Kunststoffen

Vriendelijk geholpen, snelle service. Deels echter verkeerde producten geleverd

Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback.
De spullen zijn ondertussen omgewisseld.

Thomas Reitsma

Heel gemakkelijk s'avonds laat besteld via de website, volgende dag kort telefonisch contact gehad over mijn order en de volgende dag had ik het mooi op tijd in huis. Netjes verpakt
en de...
en de kwaliteit is goed. Al met al een prettige ervaring, voor herhaling vatbaar.

Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback.
Vos Kunststoffen

Ton Hoeksma

Telefonisch goede raadgever, bestellen gaat makkelijk via de website. Levering helemaal tevreden.