Tom

Zeer goede service

Rudy de Jong

Na telefonisch contact waarin werd aangegeven dat de levertijd van de bestelling 7 dagen zou bedragen, werd de bestelling op de 7e dag bezorgd. Wat wil je nog meer?!

Judocus Slides in Motion

Goede aanwijzing/bestelling website /simpel instructies, fijn dat netjes verpakt tegen net bedrag thuis bezorgd kan worden/opgestuurd

Kollaart

Goed materiaal en goed bezorgt binnen de tijd die genoemd wordt

Cees

Jammer. Ik had een bestelling met 5 items. 1 ervan is helaas niet geleverd. Overigens keurig op tijd geleverd en redelijk netjes verpakt

Jobman Vijverspecialist

Zeer goed

C

Goedkoop, slechte (geen communicatie), moest zelf contact opnemen en vragen of mijn bestelling klaar is kreeg geen duidelijk antwoord. Zat een flinke kras in de plaat. Koop hier niet als je alles... Goedkoop, slechte (geen communicatie), moest zelf contact opnemen en vragen of mijn bestelling klaar is kreeg geen duidelijk antwoord. Zat een flinke kras in de plaat. Koop hier niet als je alles (communicatie , product en service) netjes wil hebben

Peter

Producten zijn niet van de kwaliteit die je wil. Met bestellen problemen gehad. Met verzending veel problemen gehad. En de klantenservice is ronduit bagger. Op de zogenaamde kiwa gecertificeerde... Producten zijn niet van de kwaliteit die je wil. Met bestellen problemen gehad. Met verzending veel problemen gehad. En de klantenservice is ronduit bagger. Op de zogenaamde kiwa gecertificeerde producten stond nergens iets van een kenmerk. Hierop gevraagd naar de certificaten en/of producenten van deze producten (zodat ik zelf certificaten op zou kunnen vragen bij kiwa), maar deze kreeg ik niet.