Vos Kunststoffen

Het product is prima en naar wens. De bezorgkosten zijn extreem hoog: ik betaalde voor twee plaatjes plexiglas van 30x40 cm €15,- verzendkosten). Ik heb hierover bij mijn bestelling een vraag... Het product is prima en naar wens. De bezorgkosten zijn extreem hoog: ik betaalde voor twee plaatjes plexiglas van 30x40 cm €15,- verzendkosten). Ik heb hierover bij mijn bestelling een vraag gesteld, maar geen antwoord gekregen.

M. Leermans

Korte lijnen, uitstekend materiaal

Jan

Super service, goed geholpen.

B de Haan

Bestelling vlot en correct uitgevoerd , zelfs de levertijd viel alleszins mee ondanks corona.

Laura De Goeij

Ben erg tevreden over dit bedrijf. Snelle levering . En super service ! Ik had een meetfout gemaakt met een kunststof plaat. Dag erna kon ik gelijk langs komen en ze hebben het gelijk opgelost voor... Ben erg tevreden over dit bedrijf. Snelle levering . En super service ! Ik had een meetfout gemaakt met een kunststof plaat. Dag erna kon ik gelijk langs komen en ze hebben het gelijk opgelost voor mij.

A.J. Jacobs

Netjes verstuurd en verpakt. Ook de maatvoering was correct

Rob

Duidelijke website en snelle service.

Reynold

Met 3 dagen geleverd, keurig verpakt.?super tevreden.

Antonides Particulier uit Dordrecht

Prettig om online te bestellen (ik ben particulier) en snelle correcte levering.
Maat klopt precies en vriendelijk personeel.