Top Service
Pluspunten Vriendenboeken
Er werd heel goed meegedacht.
Hoe waren de reacties op het vriendenboek?
Erg positief
Er werd heel goed meegedacht.
Erg positief
Goede service en snelle reactie bij het oplossen van een probleem. Boek is prachtig en fotos zijn van goede kwaliteit
Heel goed en een prachtig geschenk
Makkelijk systeem, duidelijk voor elke partij. Erg gemakkelijk om daarna ook te bestellen.
gebruiksvriendelijk, veel mogelijkheden
zeer positief
intuitief programma, makkelijk voor de beheerder qua communicatie met genodigden voor bijdrage en ook qua redigeren. het opgeleverde exemplaar overtrof verwachtingen qua kwalitiet cover/papier en...
positief
Top Service! Denken actief mee, nemen contact op als ze denken dat iets nog mooier kan, zijn flexibel en vriendelijk en het boek ruim binnen de termijn ontvangen!
alleen maar leuke reacties!
gemak
Super! Mooi aandenken!
Makkelijk in gebruik, heel mooi resultaat, aanrader
Heel positief
Gebruiksvriendelijk. Er wordt goed meegedacht over uitvoering en invulling, daarvoor nog bedankt Marjon.
De jarige was en is nog steeds erg blij met het boek. Iedereen die op visite komt krijgt het te zien. Verder allemaal positieve reacties.
Handig dat je als organisator ook kan helpen met het maken van een vriendenpagina.
De reacties waren echt super. Wij hebben dit gegeven voor mijn ouders hun 50 jarig huwelijksdag. Familie en vrienden konden door Corona niet komen. Op deze manier hadden we toch leuke felicitaties...