Uitstekende ervaringen. Klantvriendelijk, deskundig, afspraken worden snel gekomen, uitstekende dienstverlening
Snelheid van afhandelen
Vriendelijkheid
Deskunidgheid
Hier word je nog snel en goed geholpen met allerlei vragen omtrent de kleine lettertjes in verzekeringsland. Hier voel ik me echt thuis.
Snel in communicatie en advies
Fijne, snelle service. Duidelijke informatie.
In de directe communicatie ben ik zeer correct behandeld en kreeg is steeds direct een antwoord op mijn vragen
Er werd direct actie ondernomen na het stellen van een vraag van mijn kant. Het antwoord werd snel aangeleverd op een vriendelijke en deskundige wijze.
Ik had problemen met het elektronisch meldingsformulier van de schade . Dit heeft me relatief veel tijd gekost. Bovendien kreeg ik na invulling een foutmelding waardoor verzending werd bemoeilijkt....
persoonlijke aandacht
ps leuke feedback vragenlijst
niet dat ik weet
Zeer goede ervaringen met dit bedrijf
altijd zeer klant gericht en hulpvaardig naar de klant
Ben erg tevreden over Vugts verzekeringen. Mijn grootouders waren al klant, mijn ouders en nu wijzelf.
Bedrijf met een gezicht, denken mee, heel positieve ervaring
de bereikbaarheid en zie mijn beoordelingen
Mijn ervaringen met Vugts verzekering zijn uitstekend, altijd behulpzaam en snelle afwikkeling
Uitstekend, in alle opzichten
Het bedrijf onderscheidt zich op alle punten positief. Altijd bereikbaar, deskundig advies en accurate hulpverlening. En, ook niet onbelangrijk: men staat niet meteen met een nota te wapperen. Ik...