VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
8.2/10
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Telefonisch goed gesprek gehad, daarna offerte per mail prima en snel, daarna bevestigde ik maar duurde het heel lang en ik had haast. Nogmaals een mail gestuurd met verzoek of iemand anders het zou... Telefonisch goed gesprek gehad, daarna offerte per mail prima en snel, daarna bevestigde ik maar duurde het heel lang en ik had haast. Nogmaals een mail gestuurd met verzoek of iemand anders het zou kunnen overnemen maar geen enkele reactie. Toen heb ik gebeld en bleek de Medewerkster ziek te zijn. TIP: bij ziek zijn van medewerker overname door collegae

Het was een omzetting

zie mijn eerste tekst

Prettig contact

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik had al een rechtsbijstand verzekering ik heb hem alleen uitgebreid

Goed, via vaste verbindingspersoon

jarenlange goede contacteb

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

vaste verbindingspersonen, persoonlijke aanpak vasthouden

Sedert start corona reisverzekering�on hold� gehad en recent weer actief. Makkelijk af te sluiten. In het verleden zeer goede service; zal niet zijn veranderd denk ik

Ervaring in het verleden

Vrl niet

Duidelijk uitgelegd en nemen de tijd

Opstart eigen praktijk

Nvt

heer van den Blink

Vlotte hulp en zorgvuldige afhandeling. Wekt vertrouwen!

Nieuw auto

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

De website is niet heel overzichtelijk bij gebruik op de smartphone

heer van der Linden

Niet zo top. Had verzekering �355 of zo, vond het nogal aan de prijs terwijl ik op uw website op �175 uitkwam. Gebeld en geregeld. Had echter wel van te voren een aanbod/overleg verwacht!!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Had ik al zie voorgaande

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Ja misschien ook keuze geen mening

Goed!

Via via

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Ik ben via Boogaard op St Maarten in contact gebracht met de juiste afdeling. De afdeling heeft mij gemaild, en na 1 telefoontje van mij ging het erg snel en was alles in 1 dag geregeld

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik was ook op St Maarten bij de VvAA verzekerd en erg tevreden. Ik zie daarom geen reden om van verzekeraar over te stappen zolang ik tevreden ben

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Het zou mooi zijn als er actief informatie wordt verstrekt vanuit de verzekeraar bij het opzeggen van een verzekering over inloop en uitloop dekking. Vooral bij een emigratie(als je eigelijk... Het zou mooi zijn als er actief informatie wordt verstrekt vanuit de verzekeraar bij het opzeggen van een verzekering over inloop en uitloop dekking. Vooral bij een emigratie(als je eigelijk verplicht bent om de ene op te zeggen en de andere af te sluiten) dat zou voor het over stappen erg fijn zijn als aanvulling. Nu kwam het uitzoeken er extra bij bovenop een emigratie

Heldere uitleg, snel geregeld

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

alle diensten als waarnemend huisarts bij VVAA

Nvt