VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
8.2/10
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

heer van der Meer

Aanmelding verliep een beetje stroef. Meerdere malen mijn persoonlijke gegevens moeten doormailen

Zzp�er geworden

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Beter automatiseren van het aanmeldproces

In feite heb ik geen nieuwe inboedelverzekering afgesloten, maar is door de VVAA zelf een systeemwijziging doorgevoerd

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Zie vorig antwoord. Ik heb al jarenlang mijn verzekeringen bij de VVAA ondergebracht.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

De wijze waarop een ( interne) technische wijziging bij VVAA doorgevoerd werd. Gaf onduidelijkheid of verzekringen gewoon doorliepen!

mevrouw Hermans

Geen idee, ging automatisch.. dus GEEN ervaring

Lopende verzekering

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Bij automatische verlenging NIET dit soort enquetes sturen!

heer Smedes

Ik heb geen nieuwe inboedelverzekering afgesloten

Ik heb geen nieuwe inboedelverzekering afgesloten

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Veen enquete sturen over dingen die niet zijn gebeurd

Betreft oversluiten lopende inboedelverzekering. Geen opmerkingen verder.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Oversluiten lopende verzekering.. Ik ben tot nu toe tevreden over bejegening en communicatie. Voor de rest moet de kwaliteit van de verzekering natuurlijk blijken als er een schade is. Deze heb ik... Oversluiten lopende verzekering.. Ik ben tot nu toe tevreden over bejegening en communicatie. Voor de rest moet de kwaliteit van de verzekering natuurlijk blijken als er een schade is. Deze heb ik gelukkig nog niet gehad.

Altijd gedaan

heer Vermeulen

Fijn om de mogelijkheid te hebben gehad om alles telefonisch - zonder computerstem (!) - te regelen i.p.v. via dat verderfelijke onpersoonlijke digitale medium dat ons naar een Brave New World en... Fijn om de mogelijkheid te hebben gehad om alles telefonisch - zonder computerstem (!) - te regelen i.p.v. via dat verderfelijke onpersoonlijke digitale medium dat ons naar een Brave New World en 1984 dystopie aan het leiden is!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

een verplichting van onze controle maatschappij ( wederom vanuit het doel om een Brave New World/1984 dystopie te ontwikkelen)

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

de vraag of ik VvAA zou aanbevelen klopt niet. Ik zou graag 'geen mening' willen antwoorden. Nu heb ik 'nee' als antwoord gegeven dat niet geheel mijn juiste orientatie aangeeft. Dit alles heeft te... de vraag of ik VvAA zou aanbevelen klopt niet. Ik zou graag 'geen mening' willen antwoorden. Nu heb ik 'nee' als antwoord gegeven dat niet geheel mijn juiste orientatie aangeeft. Dit alles heeft te maken met het verplichtende karakter en de controlesfeer die er vanuit de overheid in is gelegd. Dus geen kritiek op VvAA maar op de naar een dystopie groeiende controle maatschappij.

E.e.a. was snel en goed geregeld.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik heb al een lopende opstalverzekering bij de VvAA

Nvt

heer Pons

Geen probleem. Goed geholpen.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Geen speciale reden. Gewoon de jaarlijks verlenging.

Neen

Met een telefoontje alles geregeld. Alvast opzeggen oude huis, en simultaan laten lopen verzekering nee huis.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Overzetten naar ander huis, hebben al verzekeringen bij VVAA

Nvt