VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Nicole Peeters

Zeer goed

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

nieuwe auto en de auto die vervangen werd moest ook nog verzekerd blijven tot de verkoop ervan

nee

Prima contact

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

omzetting polis naar andere auto

nee

praktijk voor Fysiotherapie A.van Winkel

Uitstekend

2e auto

nee, prima zo

Eveliene Mulder, Logopedist

Ik kreeg een kaart in de brievenbus en wilde na het weekend bellen voor meer informatie en ik werd gebeld door de VvAA of ik nog vragen had. Perfecte timing. Samen met de consultant heb ik de... Ik kreeg een kaart in de brievenbus en wilde na het weekend bellen voor meer informatie en ik werd gebeld door de VvAA of ik nog vragen had. Perfecte timing. Samen met de consultant heb ik de verzekering afgesloten.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Deze is goedkoper dan bij Ohra dankzij de jong professional korting

A.C. Hagedoorn / Mendel Medical BV

Tel;eurstellend, vwb verzekermogelijkheden van een Tesla 3

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

we zijn al vele, vele jaren klant van de VVAA; met tot nu een heel goed "ons kent ons, korte lijnen"- gevoel

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

VVAA geeft in mijn beleving inmiddels steeds meer het gevoel van een willekeurig groot verzekeringsconcern: regels en "angst" lijken gaandeweg belangrijker te worden dan de heel specifieke klantgroep

Epem de koning

Rommelig en weinig meedenkende mensen aan de andere kant van de lijn

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Geen internet verzekering maar een echt kantoor

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Betere informatie bij het afsluiten

Vellema

Eerste keer ging prima maar om deze verzekering synchroon te laten lopen met andere verzekeringen levert werk op dat vermeden had kunnn worden.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Andere auto’s en grootste deel van andere verzekeringen zijn ook bij VVAA geregeld.

Nee.

Het was geen standaard situatie, nogal complex. Er werd goed geluisterd en alle tijd genomen door de medewerkers mijn probleem goed op te lossen

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

goede ervaringen in het verleden en al veel no claim opgebouwd; dacht ik

nee, eigenlijk niet

Ging soepel

ontevreden over vorige intermediair

noo

Joanne

Prettig en snel geregeld. Wel discrepantie tussen eerste uitleg van de kosten en de uiteindelijke kosten wat erg jammer is.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Eerder hier een autoverzekering gehad wat goed beviel.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Jammer dat bij het eerste gesprek en totaal andere informatie werd gegeven dan bij het tweede gesprek. Namelijk: autovrije jaren, en hoeveel pechhulp en inzittende hulp erbij kostte. Toch wel... Jammer dat bij het eerste gesprek en totaal andere informatie werd gegeven dan bij het tweede gesprek. Namelijk: autovrije jaren, en hoeveel pechhulp en inzittende hulp erbij kostte. Toch wel redelijk essentieel voor de uiteindelijke prijs...