VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Prettige en volledige service, omwisselen van verzekering was ook geen probleem. Ik blijft voorlopig bij de VVAA!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Bekende goede en snelle service was reden voor het afsluiten van een extra autoverzekering. Verzekeringstechnisch was het niet eenvoudig, was een lastige switch van verzekeringen over 3 auto's,... Bekende goede en snelle service was reden voor het afsluiten van een extra autoverzekering. Verzekeringstechnisch was het niet eenvoudig, was een lastige switch van verzekeringen over 3 auto's, door de betreffende medewerker uitstekend geregeld.
Voor wat betreft de productinformatie; vanwege de aanschaf van een Tesla 3 moest er een peilzender worden geplaatst, omdat Tesla's veel gestolen worden. Navraag leerde me dat Tesla's zelden tot nooit gestolen worden dus deze productinformatie vond ik niet goed (door andere medewerker gezegd). Wellicht kan wat beter uitgelegd worden waarom het plaatsen van deze peilzender noodzakelijk is alsook de ophoging van het eigen risico.
Al met al zeer tevreden wederom over de service.

Uitleg mbt peilzender verbeteren

A

Slecht.
Veel mailcontact, maar de verzekering is nog steeds niet correct geregeld

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

aanschaf van een auto op de BV

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

heldere, snelle communicatie en het nakomen van afspraken, zoals belofte om teruggebeld te worden.
Wacht nog steeds op het telefoontje....

P. Moons

Ik heb een aanvullende vraag gesteld in de chat. Daar kreeg ik een melding dat het druk was en dat ik ook terug gemaild kon worden -》 is niet gebeurd

Ik heb aanvullend telefonisch...

Ik heb aanvullend telefonisch contact gehad over administratieve gegevens. Ik heb hierbij aangegeven dat mijn vraag nog niet beantwoord was. Dit zou uw medewerker intern mailen naar een collega en ik zou een email ontvangen -) ook niet ge beurt

Mijn vraag is niet beantwoord.
Teleurstellend en beneden het nivo van vaas zoals ik dat uit verleden ken

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Omdat ik vvaa ken als goede serviceverlener. Helaas hierin teleurgesteld. Zeker omdat ook bij afsluiten van zorgverzekering hetzelfde gebeurde. Vragen worden nier beantwoord/afgehandeld

Beantwoord vragen!
Neem uw klanten serieus
Of... laat ons weten als u niet meer servicenivo van vroeger kan bieden

Rva

Het was het omzetten van maandelijkse betaling naar jaarlijks. Reeds opgegeven bij afsluiten indertijd. Hoop gedoe om niets.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Vanaf 1978 reeds klant bij VVAA. Na terugkeer uit buitanland weer voor VVAA gekozen.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

De debiteurenafdeling moet beter werken.

KB

Jammer dat het zo moeilijk is om nog een paar maanden studentenkorting mee te pakken..

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

maak het mogelijk om een paar maanden extra korting te krijgen indien nog student en net voor afstuderen afsluiten polis.

rob niebling

Vriendelijk en adequaat zoals ik gewend ben na 40 jaar samenwerking.
Vriendelijk en adequaat zoals ik gewend ben na 40 jaar samenwerking.
Helaas niet tevreden over de polisvoorwaarden waaronder de VVAA mijn Tesla 3 verzekert. Dit blijkt ook niet marktconform.
Er zijn betere aanbiedingen die ik bij het verjaren van de polis nader ga onderzoeken.
Polisblad onduidelijk tav schadevrije jaren, trede en bonusmaluskorting. Bij elk item staat iets anders.

Vertrouwen en langdurige relatie

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Niet zo bang zijn om Tesla 3 te verzekeren.

De la mar

Goede service, advies en duidelijk!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Omdat we al 4 auto’s bij de VVAA verzekerd hebben en tevreden zijn!

Nee niet echt

DokVis B.V.

Snel geregeld. Medewerker wist precies waar het over ging en hoe het geregeld moest worden.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Al mijn autoverzekeringen nu en in het verleden lopen en liepen bij de VVAA, naar volle tevredenheid.

HAP Alcheikh

Dmv van vragen feedback snel geregeld.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Het totale pakket loopt via de Vvaa

doorgaan

Rappo Clappo

Geen probleem, vlot geregeld

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik was al bij vvaa verzekerd en ben tevreden

nvt