VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

C Hanssen

Er wordt goed meegedacht over de wijze van verzekeren die ook voor mij zo gunstig mogelijk is. Snelle en goede actie

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ondanks hogere premie betere voorwaarden en prima en snelle dienstverlening ook op andere gebieden van de VVAA verzekeringen

nee

Ak

Makkelijk via internet..

Meerdere verzekeringen

M

Niet goed geinformeerd over de Premium vs. normale autoverzekering. Onze oude auto had ook al geen aanspraak meer kunnen maken op de Premium voordelen en er had ons daarom geadviseerd moeten worden... Niet goed geinformeerd over de Premium vs. normale autoverzekering. Onze oude auto had ook al geen aanspraak meer kunnen maken op de Premium voordelen en er had ons daarom geadviseerd moeten worden over te stappen. Dit had ook bij de offerte voor nieuwe auto gedaan moeten worden, immers zouden we daar ook niet van de Premium voordelen gebruik kunnen maken en daarom wel veel goedkoper uit kunnen zijn in de maanpremie. Ik vind het slecht dat hier niet in geadviseerd wordt en pas na herhaaldelijk bellen iemand daarover een opmerking plaatst.

Bekende partij en vertrouwensrelatie

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Onduidelijke afhandeling restitutie na opzeggen autoverzekering. Ook wordt restitutie overgemaakt naar verkeerde rekeningnummer.

f

Prettig

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

mijn vriend is bij VvAA verzekerd en erg tevreden en daarom mijn overweging

Maarten

Goed geholpen bij de combinatie met motorverzekering, geweldige service

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Voordelige keuze en goede dekking + de mogelijkheid om korting van schadevrije jaren op 2 polissen (auto en motor) toe te passen

Taher Jasem

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik wil alles bij een maatschappij hebben en duidelijk

Nee eigenlijk niet

daniel Boekhout

Chaotisch en ontevreden over het resultaat door gebrek aan informatie en communicatie tijdens de diverse telefonische contacten

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

pakket korting en pakket deal

veel beter communiceren

M.Peters-Lambooij

Dat ging snel en uitstekend. Ben er zeer tevreden over.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik had alle andere verzekeringen al afgesloten bij de VvAA. De autoverzekering nog niet. Het leek mij verstandig alles bij een organisatie onder te brengen.