VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Van hee

Prettig.. eenvoudig online te regelen

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Reeds andere verzekering lopend bij vvaa. Daarnaast op zoek naar een zakelijke rekening voor de auto. Hierbij minder keus. Tevens voordelig.

Karin

Vlot en makkelijk

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

premieverhoging bij vorige verzekeraar en ik heb al andere verzekeringen bij VvAA lopen

nee

KdZ

Het afsluiten ging zonder problemen.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Het kwam ter sprake bij het evalueren van al mijn verzekeringen. Het is prettiger om je verzekeringen zo veel mogelijk bij een organisatie te hebben.

H.M.Noordzij

Netjes en correct

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Autowisseling met zoon, beiden bij VVAA verzekerd

cmabijleveld

nieuwe auto

TtlBrouwer

Goede verzekering

Bouma

To the point, zakelijk, duidelijk en volledig, op een vriendelijke toon

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

deden we altijd al, en tot dusver is de ervaring altijd uitstekend gebleken

FvdN

Zeer negatief Wacht uitkomst klachtenprocedures af

Was al sinds meer dan 25 jaar verzekerd bij VvAA

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Alles via klacht naar voren gebracht. Wacht uitkomst hiervan af

Via de reguliere klantenservice heel erg prettig. Aardige man die meedacht en alles makkelijk verwerkte. Ik ging mijn auto in het weekend kopen, dus bij de reguliere klantenservice werd alles... Via de reguliere klantenservice heel erg prettig. Aardige man die meedacht en alles makkelijk verwerkte. Ik ging mijn auto in het weekend kopen, dus bij de reguliere klantenservice werd alles verwerkt en werd een aantekening in mijn dossier gezet. Dan kon ik in het weekend de spoedservice bellen (aangezien de reguliere klantenservice gesloten was) en konden zij alles snel afsluiten. Het contact met de spoedservice was echter erg onprettig en moeizaam. Zij Vroegen alle informatie opnieuw, niet alleen met betrekking tot de auto (wat ik al allemaal doorgegeven had), maar ook al mijn personalia. Dit terwijl ik ook al mijn klantnummer had doorgegeven. De mevrouw was onvriendelijk, ongeduldig en onduidelijk.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik had inmiddels al meerdere verzekeringen lopen en vind het fijn om zo veel mogelijk bij dezelfde maatschappij te verzekeren. Daarnaast kwam de verzekering als een van de goedkoopste uit de bus,... Ik had inmiddels al meerdere verzekeringen lopen en vind het fijn om zo veel mogelijk bij dezelfde maatschappij te verzekeren. Daarnaast kwam de verzekering als een van de goedkoopste uit de bus, door mijn jong professional korting.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Uw reguliere klantenservice is erg klantvriendelijk, behulpzaam een meedenkend. De medewerkers van de spoed klantenservice kunnen echter nog wel een paar cursussen communicatie gebruiken....

Halil uslu

Echt super slecht

Als arts heb ik 1 feedback voor jullie: onprofessionele medewerrkers

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Afgesloten en 2 weken later werd mijn contract ontbonden, omdat ik ineens meer moest betalen