VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Mr. Fysio

Normaal, nooit nodig gehad.

goedkoper dan de rest.

Al 10 jaar tevreden

Ingrid pieters

Prima, zeer tevreden

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik ben zelf werkzaam bij VvAA en krijg een leuke personeelskorting

R E van Krugten

Positieve ervaring, wanneer ik contact opneem met de vvaa wordt ik op een fijne manier te woord gestaan. De wachttijden zijn niet lang en er wordt met mij mee gedacht.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Had ondanks andere verzekeringen bij jullie afgesloten en zag daarbij dat jullie medische spullen gedeeltelijk mee verzekeren. Vanwege mijn beroep als verloskundige heb ik altijd mijn medische... Had ondanks andere verzekeringen bij jullie afgesloten en zag daarbij dat jullie medische spullen gedeeltelijk mee verzekeren. Vanwege mijn beroep als verloskundige heb ik altijd mijn medische spullen bij mij en vindt ik het een verstandige keuze deze mee te verzekeren.

nee

stoffelien

Recent kocht ik een nieuwere auto nadat mijn "oude beestje" de geest had gegeven; VvAA medewerker dacht gelijk met mij over een ander type autoverzekering.
Toen de motor van het oude beestje...
Toen de motor van het oude beestje het opgaf, gelukkig niet midden op de rijksweg, belde ik de VvAA: medewerker informeerde eerst naar mijn gezondheid(nee, geen aanrijding gelukkig), dan of ik niet gevaarlijk stond en dan waar ik stond. "Ik stuur hulp": na 1/2 uur kwam inderdaad een wegsleepwagen. Prima geregeld!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

als huisarts was ik al VvAA verzekerd vanwege de goede service: als er iets met je auto was (gestolen!!) dan kwam er binnen 1/2 uur iemand met een vervangauto. Altijd bij de VvAA gebleven, vanwege... als huisarts was ik al VvAA verzekerd vanwege de goede service: als er iets met je auto was (gestolen!!) dan kwam er binnen 1/2 uur iemand met een vervangauto. Altijd bij de VvAA gebleven, vanwege de goede service: persoonlijke benadering en meedenken.

nee, goed zo.

Ausma

Doeltreffend en vlot geregeld

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Levenslange no claim korting en goede dekking en service

JMS

Prima geholpen

hebben reeds 2 autoverzekeringen bij de vvaa

Hessel Nijenhuis

De internetmodule om de verzekering af te sluiten is transparant en werkt plezierig.
Iets onduidelijkheid aangezien ik nieuw lid ben, of de verzekering direct gekoppeld zou worden aan mijn lidmaatschap.
Behulpzaam personeel bij telefonisch contact, de zaken werden goed geregeld.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Goede ervaringen in het verleden.

J.G.Bruijne

De uitschrijving van de oude grote BMW liep snel en goed. De inschrijving van de nieuwe kleinere BMW via de account verliep ook goed. Volledig onduidelijk was het telefoontje van een meneer die... De uitschrijving van de oude grote BMW liep snel en goed. De inschrijving van de nieuwe kleinere BMW via de account verliep ook goed. Volledig onduidelijk was het telefoontje van een meneer die alles herriep en problemen ging maken op een voor mij totaal onduidelijke reden.
Uiteindelijk werd de verzekering wel geaccepteerd. Waarom de wisseling van gezinsauto een probleem was heb ik nog steeds niet begrepen. Dit is onbevredigend.
Het verschil tussen schade en pech werd later duidelijk. Naast de aanwezige afsleepregeling lijkt mij ook een verduidelijking op de website over de mogelijkheid op pechhulpverzekering met vervangend vervoer gewenst.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Uiteindelijk komt alles op zijn pootjes terecht.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Telefoniste was vriendelijk en deed haar best. Waarom van het automatische computerpragramma van de account werd afgeweken is mij onduidelijk.