VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Goed, alles ging makkelijk en snel online. Vervolgens moesten er wat dingen worden opgelost en ben ik door jullie gebeld.

Werkgever.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Het online aanvragen van een reisverzekering was een ander proces en minder klantvriendelijk. Ik ben halverwege opgehouden. Als deze zoals het aanvraagproces van de autoverzekering was ingericht,... Het online aanvragen van een reisverzekering was een ander proces en minder klantvriendelijk. Ik ben halverwege opgehouden. Als deze zoals het aanvraagproces van de autoverzekering was ingericht, had ik hem wel afgesloten.

Overzichtelijk, snel geregeld.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Jonge zorgprofessionals korting. En de gunstige verzekering voor 0 schade vrije jaren.

HPM Renkens

Extreem slecht. VVAA moet zich schamen, maar zal dit helaas niet doen.
VVAA houdt zich éénzijdig niet aan afspraken en verandert éénzijdig een bestaande polis.
Correspondentie door...
Extreem slecht. VVAA moet zich schamen, maar zal dit helaas niet doen.
Correspondentie door 'jurist' VVAA is geweest.
Openheid van zaken heb ik zelf nooit gezien. De beweringen van VVAA heb ik zelf nooit kunnen toetsen.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik kon niet anders. VVAA heeft mij in een wurggreep, en dit als klant met ál mijn verzekeringen gedurende 30 jaar bij de VVAA.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

De laatste 5 jaren, die ik nog in het ziekenhuis werk, kan ik gebruiken om alle assistenten te adviseren, niet in de klauwen van de VVAA te komen.

Zeer vriendelijk te woord gestaan, ook op zondag.
Zeer vriendelijk te woord gestaan, ook op zondag.
Helaas wordt er vooraf verteld dat ik alleen de meldcode hoef door te geven maar dan blijkt dat men op zondag met een ander team werkt, wat alles weer opnieuw moet noteren.
In de week hierop volgend krijg is 6 verschillende enveloppen met papieren over deze verandering. Kan dit echt niet in 1 envelop? wat een verspilling van papier en postzegels

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Ik heb al jaren goede ervaringen.

zie boven

Prima. Eén telefoontje en het was geregeld.

We zitten er al jaren.

Erg prettig en duidelijk geholpen aan de telefoon. Wel bijzonder dat er per telefoon nog een ander, goedkoper, aanbod voor mij was. Uiteraard zelf erg blij dat ik gebeld had, maar vind het wel iets... Erg prettig en duidelijk geholpen aan de telefoon. Wel bijzonder dat er per telefoon nog een ander, goedkoper, aanbod voor mij was. Uiteraard zelf erg blij dat ik gebeld had, maar vind het wel iets misleidend. Verder uitstekende service en duidelijke communicatie.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Was voor mij het goedkoopste gezien de young prof. korting.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

zie comments bij de eerste vraag.

Goede ervaringen

neen

tandartspraktijk Fabels

Geen problemen ervaren

alles bij de VvAA

(Bewerkt)

Ging erg moeizaam veel onderling overleg nodig
Nog steeds niet gekoppeld aan andere verzekeringen qua looptijd, ook gevraagd om factuur ipv automatische incasso klopt ook nog niet Ging erg moeizaam veel onderling overleg nodig
Inmiddels opgelost

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Hele pakket loopt bij vvaa

Ik ben goed voorgelicht en geholpen bij het afsluiten van de autoverzekering

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Prijs kwaliteitverhouding is goed.