VvAA

Wat vond u van het gemak van aanvragen van de VvAA verzekering?
Wat vond u van de duidelijkheid van de productinformatie bij uw orientatie?
Wat vond u van de communicatie na het aanvragen van uw VvAA verzekering?
Heeft u tijdens het afsluiten van de VvAA verzekering telefonisch contact met een adviseur van onze Ledenservice gehad? Zo ja, hoe waren uw ervaringen?

Melanie Roskam

Duidelijk en netjes geholpen. Er werd de tijd voor je genomen.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Goedkoper dan mijn vorige verzekering

J. van Hoorn

Zeer moeizaam verlopen !
Ik ben al 25 jaar lid van de VvAA en ben nog nooit op deze manier argwanend moeten zijn.
Omdat ik een auto verkocht en de volgende dag een nieuwe auto kreeg...
Zeer moeizaam verlopen !
Omdat ik een auto verkocht en de volgende dag een nieuwe auto kreeg wilde ik de verzekering on-hold zetten . Dit ging echter niet en moest de oude verzekering eerst roueren om een nieuwe verzekering af te sluiten. Daardoor raakte ik mijn levenslange BM kwijt incl de 10 % pakketkorting. Met enkele telefoontjes en mail's is het nu hersteld.

Altijd al gedaan

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Transparantie en eerlijk vertellen wat je aan het doen bent.
Wanneer de klant zich bedonderd voelt, ben je de klant wel kwijt !!

Marten Kazemier/CAPRI hartrevalidatie

Correct, snel en behulpzaam.
Correct, snel en behulpzaam.
enige teleurstelling dat het vorige product Qua "levenslang"niet meer bestond en over de dure noodzaak/voorwaarde van de inbouw van een voertuig volgsysteem maar hoop het nooit te gebruiken.

nieuwe auto.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Misschien iets betere informatie t.b.v. het voertuig volgsysteem en ook de kosten per direct voor de inbouw en periodiek voor bijhorend abonnement

Telfonisch inlichtingen gekregen en dag erop verzekering gewisseld wegens de kosten

Die had ik al.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Verzekering van nieuwe auto werd afgesloten, ddie was wat duur. Bleek vlg dag toen ik belde om een soort 'oud regime'verzekering te gaan. Heb deze toen gestopt en nieuwe internet verzekering... Verzekering van nieuwe auto werd afgesloten, ddie was wat duur. Bleek vlg dag toen ik belde om een soort 'oud regime'verzekering te gaan. Heb deze toen gestopt en nieuwe internet verzekering afgesloten. Daarna kreeg ik drie brieven met afrekeningen.
Advies: iets tijd laten zitten tussen afsluiten en uitvoering van de batalingen, kan hoop werk schelen.

T ausems

Snel en to the point

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Gewoon tevreden over jullie!

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

nieuwe auto. Tip gehad van collega dat we sinds het LAD lidmaatschap ook bij goed bij jullie terecht kunnen.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Bij het afsluiten moesten we ook nog een lidmaatschap aangaan. Dit is tot eind volgend jaar gratis. Echter zag ik ineens dat er 18 euro was afgeschreven tbv lidmaatschap. Er zijn 3 telefoontjes voor... Bij het afsluiten moesten we ook nog een lidmaatschap aangaan. Dit is tot eind volgend jaar gratis. Echter zag ik ineens dat er 18 euro was afgeschreven tbv lidmaatschap. Er zijn 3 telefoontjes voor nodig geweest om dit geld terug te krijgen. Sowieso zijn er mbt dat lidmaatschap geen facturen of creditfacturen geweest. Dat lijkt me vreemd. Deze verwerking én communicatie kan dus beter
Daarnaast was in eerste instantie de LAD korting niet goed verwerkt. Ook hier kan scherper op gelet worden.

Prima. Snel geregeld.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Andere verzekeringen verlopen ook via VvAA

Zeer positief

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

die loopt daar al vele jaren

nee

Top
Doe maar gewoon dan blijf je bijzonder

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Al mijn verzekeringen lopen bij de Vvaa
Prima service altijd

De Vvaa site is traaaaaagggg

Goed. Zie tips.

Wat was voor u de reden om uw verzekering bij VvAA af te sluiten?

Goede prijs en gemak om deze verzekering te combineren met andere verzekeringen bij VvAA.

Hebt u nog tips of verbeterpunten?

Beter communiceren over alarmsystemen. Ik hoorde dit pas bij telefonisch afsluiten. Ik had niet verwacht dat een alarm verplicht zou zijn bij mijn tweedehands auto van 33.000 euro met 168.000 km.... Beter communiceren over alarmsystemen. Ik hoorde dit pas bij telefonisch afsluiten. Ik had niet verwacht dat een alarm verplicht zou zijn bij mijn tweedehands auto van 33.000 euro met 168.000 km. op de teller. Gelukkig bleek mijn auto het vereiste alarm te hebben, anders had ik een andere verzekeraar gezocht.