Tijdens telefonische informatie over het bestelde artikel een uitgebreide uitleg en advies gekregen over de toepassing met een andere aansluiting. Voorts is de bestelling snel en conform de geplande... Tijdens telefonische informatie over het bestelde artikel een uitgebreide uitleg en advies gekregen over de toepassing met een andere aansluiting. Voorts is de bestelling snel en conform de geplande levertijd uitgevoerd.

Goede informatie verstrekt over de toepassing.

Wat vlottere telefonische verbinding is aan te beelen.

Marijke Renckens-Meuldijk

Telefonisch contact gehad

kreeg duidelijke tips

nee

Helaas was de productinfo op de website onduidelijk, waardoor ik een extra pakketzuiger heb gekocht die al bij de stofzuiger geleverd werd. Ik heb er extra op gelet en nergens staat bij dat een... Helaas was de productinfo op de website onduidelijk, waardoor ik een extra pakketzuiger heb gekocht die al bij de stofzuiger geleverd werd. Ik heb er extra op gelet en nergens staat bij dat een nilfisk stofzuiger standaard wordt geleverd met een pakket en een tapijt zuigvoet. Er jammer.

betere productinfo op de website

Reactie VVS Online:

Dag,
Bedankt voor u reactie. We hebben de tekst inmiddels aangepast. U kunt de parket vloerzuigmond gerust retour sturen.

SUPER !

Heel klantvriendelijk, goede uitleg over het product watik bestelde.

Derk

Erg vriendelijk en behulpzaam.Bovendien ter zake kundig.Ik ben erg tevreden.

Bijzonder behulpzaam en veel kennis aanwezig.

Ik kan zo niets bedenken.

Marijke Renckens-Meuldijk

Super!

Heel klantvriendelijk, goede uitleg over het product wat ik bestelde.

nee

Prima levering goed produkt

Derk

Zeer goed telefonisch geholpen met de keus voor een HD reiniger.Ben er erg tevreden over.

Nemen de tijd voor je én zijn zeer ter zake kundig.

Hugo Van Campenhout

Kwalitatieve producten aan eerlijke prijs en goede opvolging van bestelling bij problemen

prijs kwaliteit is prima

betaling is wel niet snel en omslachtig, moet met overschrijving,met creditcard betalen gaat niet wat jammer is(dus geen verzekering van de creditcard als er iets misloopt)