Uitstekend

Proactiviteit

Telefonisch uitstekend te woord gestaan en duidelijke uitleg.

Georges

Bestelling en levering is vlot verlopen

een klein foutje bij de bestelling was snel en zonder problemen rechtgezet

Black Peat

Uitstekend

Sterk punt, het is niet alleen een internetshop, je kan er ook gewoon langs gaan. Zelf bestelling afgehaald, stond volgende dag al klaar. Prima en ter zake kundig geholpen, je kan bij afhalen ter... Sterk punt, het is niet alleen een internetshop, je kan er ook gewoon langs gaan. Zelf bestelling afgehaald, stond volgende dag al klaar. Prima en ter zake kundig geholpen, je kan bij afhalen ter plaatse afrekenen wat zeer handig is als je niet aan internetbankieren doet. Kortom ze geven je een goed gevoel en maken een zeer betrouwbare indruk, je mag ze zelfs op hun vrije dag bellen als er problemen zijn . Ook niet onbelangrijk, ze zijn officieel service punt van het gekochte product.

Dit niveau vasthouden lijkt me al uitstekend.

Tijdens het schoonspuiten van het terras gaf de hogedrukslang van mijn Nilfisk het plotseling. Bestelling geplaatst en de volgende dag kon ik veder met min klus. Super snelle levering van het... Tijdens het schoonspuiten van het terras gaf de hogedrukslang van mijn Nilfisk het plotseling. Bestelling geplaatst en de volgende dag kon ik veder met min klus. Super snelle levering van het originele onderdeel.

Kan klantvriendelijkheid en aftersales niet beoordelen, omdat ik hier (nog) geen ervaring mee heb.
Ik "moet" hier echter iets invullen , dus heb ik "neutraal ingevuld

Bluts

Duidelijke uitleg en vlotte levering.

Goede garantie regeling. Eigen werkplaats. Onderdelen op voorraad.

Goede en snelle afhandeling, bestelgemak.

Bestelling soepel verlopen

Aflevering had beter gekund. Je kunt een aflevermoment kiezen, alleen hield DHL zich wr niet aan. Hierdoor zit je op je pakket te wachten terwijl het niet komt

Foute nozzle

de juiste prod. afsturen of klant beter informeren

Prima; snel geholpen en juiste onderdeel thuisgestuurd

Men wist precies waar ik het over had

Het was heel goed!