Snelle levering goede service!

Had wat problemen met monteren maar werd geweldig gehopen met tips

M. de Haan

Uitstekende hulp en advies via de telefoon en email om tot een goede keuze te komen

Behulpzaam en klantvriendelijk

GEEN

Lute Hummel

Zeer prettig en klantvriendelijk

uitgebreide assortiment

Langere openingstijden voor afhalen producten

De Ridder

Dhr. Slijkhuis geeft goede voorlichting, is niet primair gericht om zoveel mogelijk producten aan de klant aan te smeren zoals elders wel eens voorkomt, is erg meedenkend en oplossingsgericht om de... Dhr. Slijkhuis geeft goede voorlichting, is niet primair gericht om zoveel mogelijk producten aan de klant aan te smeren zoals elders wel eens voorkomt, is erg meedenkend en oplossingsgericht om de problemen van de klant te verhelpen.

Meedenkend en erg service gericht. Neemt ruim de tijd om eventuele klant voor te lichten.

Geen, kan niet beter.

Correcte en goede service. Niks op aan te merken.

Paket was verzonden naar verkeerd adres
Ik hoop dat ik het ooit nog krijg

Reactie VVS Online:

Beste heer, wilt u contact met ons opnemen want wij verkopen geen iPhone accu's. Ik zag dat ons pakket bij u afgeleverd is.
Ik verneem het graag van u.
Erik...
Ik verneem het graag van u.
Erik Slijkhuis
VVS-Online.nl

Prima afhandeling van onze klacht. Het wassen een kleine productiefout, die direct door de medewerker werd herkent. Hij heeft per omgaand het nieuwe onderdeel opgestuurd. Was de volgende dag in huis.

Goede technische kennis bij medewerker.

K. Venema

Kon nergens onderdeel krijgen voor mijn hogedrukreiniger
Kon nergens onderdeel krijgen voor mijn hogedrukreiniger
. Was al bang dat ik meen nieuw apparaat moest kopen. Gelukkig kwam ik op de site van VVS terechten zag dat ze een baljonetkopeling voor me hadden. Dus direct besteld en snel geregeld!! Super!!

Goede service en snelle levering

Zeer positief over de hele lijn. Ik heb het ten zeerste op prijs gesteld dat u mijn gids was bij de keuze van het juiste type Nilfisk vuilfrees voor mijn Alto Kew hogedrukreiniger die het nu weer... Zeer positief over de hele lijn. Ik heb het ten zeerste op prijs gesteld dat u mijn gids was bij de keuze van het juiste type Nilfisk vuilfrees voor mijn Alto Kew hogedrukreiniger die het nu weer uitstekend doet, waarvoor dank! Ook zeer tevreden over uw snelle reactie op mijn betaling per overschrijving.

Service op maat.

De keuze van de directe betaalmogelijkheden voor buitenlandse klanten uitbreiden. Momenteel te uitsluitend op Nederland gericht. Daarom was ik verplicht met overschrijving te werken wat automatisch... De keuze van de directe betaalmogelijkheden voor buitenlandse klanten uitbreiden. Momenteel te uitsluitend op Nederland gericht. Daarom was ik verplicht met overschrijving te werken wat automatisch levering vertraagt.

Wytze Schuurmans

Zeer positief. Deskundig telefonisch advies. Goede aftersales service

Goede service, telefonisch goed geholpen

Kan nog iets overzichtelijker