Tja wat moet ik zeggen, opzich ziet het handvat en de stok er super nice uit. Het rubber onderaan was helaas al beschadigd bij binnenkomst. Met de korting was bij het bestellen al iets fout gegaan,...Tja wat moet ik zeggen, opzich ziet het handvat en de stok er super nice uit. Het rubber onderaan was helaas al beschadigd bij binnenkomst. Met de korting was bij het bestellen al iets fout gegaan, let dus op dat je dit zichtbaar krijgt te zien in je scherm anders betaal je de volle mep. Ik had mijn korting code (copy past) gedaan maar dit werkte dus schijnbaar niet. Na mail contact een extra rubber gekregen (5,00euro korting is meer waard) levering duurde 1,5week houd hier dus rekening mee, en tot overmaat van ramp heeft mijn pakketje 1,5dag voor de deur gelegen omdat post.nl het niet interesseerd (70euro). Maargoed daar kan dit bedrijf niks aan doen! Buiten het feit dat het na mijn mening sneller en beter en netter had kunnen zijn ben ik wel heel blij met de wandelstok, zonder kan ik niet een hele dag lopen. Het handvat is super fijn in de hand liggend. En ik voel me dan toch compleet met een mooie stok ipv van een goedkope stok zonder sier.
Albert
Dit is de eerste keer dat ik een wandelstok besteld bij dit bedrijf. Ze hebben zeer fraaie wandelstokken moeilijk om een keuze te maken maken. De afhandeling ging prima naar...Dit is de eerste keer dat ik een wandelstok besteld bij dit bedrijf. Ze hebben zeer fraaie wandelstokken moeilijk om een keuze te maken maken. De afhandeling ging prima naar verwachting.
TR
Mooi product, snelle levering
Harold Kuiper
Zeer snel correct en efficiënt geholpen.
Habreha bv
Prima. Snelle levering
Heel goed, er was het verkeerde geleverd, binnen 2 dagen had ik het juiste in huis zonder extra kosten.