Mijn ervaringen zijn zeer goed. Snelle reactie en heel correct vermelding dat ik iets teveel besteld had en zeer prompte terugbetaling van het teveel betaalde. Snelle verzending en goed verpakt
Patrik Bosch
GOED
Christiaan Otten Hammerweg 21 7681 EH te Vroomshoop
De verzending had een aantal dagen vertraging wegens drukte bij post nl. Ben zeer tevreden over het product,alleen de bijgeleverde rubberdop heeft een scheur. Graag ontvang ik alsnog een nieuwe.
Appie
Niet echt veel ervaring. Alleen online besteld en geleverd gekregen.
Huub Van Doorn
Deskundig en snelle service
J.C. Bos.
De website is heel duidelijk en overzichtelijk en de service zeer goed. Ik geniet van het wandelen waar ik de laatste tijd niet meer door mijn slechte evenwicht aan toe kwam.
ben
Roger
Zeer snelle levering, kwaliteit?
71 Jarige particulier.
Prima service. Ik had een "Gemse", waarschijnlijk door mijn eigen schuld beschadigd. En toch gratis een nieuwe gekregen. Hartelijk dank, en nogmaals proficiat voor de prima service !Prima service. Ik had een "Gemse", waarschijnlijk door mijn eigen schuld beschadigd. En toch gratis een nieuwe gekregen. Hartelijk dank, en nogmaals proficiat voor de prima service !