Uitgebreide, duidelijke website. Prima communicatie over de levering. Pràchtige stok.
Prima service. Toppie
Freek Westerduin
Makkelijke webshop Vlotte afhandeling De door mij bestelde wandelstok is van mooie en degelijke kwaliteit.
J.P. ten Have
Ik kreeg na ca 5 dagen de stok geleverd. Bij het opvouwen van de stok schoot het verstel palletje terug in de buis en was de stok onbruikbaar. De stok komt retour. Ik heb ook gevraagd om een...Ik kreeg na ca 5 dagen de stok geleverd. Bij het opvouwen van de stok schoot het verstel palletje terug in de buis en was de stok onbruikbaar. De stok komt retour. Ik heb ook gevraagd om een advies voor een degelijkestok die wel voldoet. Ik heb hierop heen antwoord gekregen.
jaap
Snelle, prettige afhandeling. De volgende dag had ik mijn stok al binnen.
Arjen Hendriks
Op zoek naar dié wandelstok die past bij mijn lengte en ook voldoende gewicht kan hebben, heb ik contact opgenomen met Wandelstok Wandelstokken. De website voorzag in eersten niet in het gewenste....Op zoek naar dié wandelstok die past bij mijn lengte en ook voldoende gewicht kan hebben, heb ik contact opgenomen met Wandelstok Wandelstokken. De website voorzag in eersten niet in het gewenste. Tijdens het telefonisch contact bleek er wel geschikt materiaal te zijn. Daarmee ben ik geholpen.
Jan
Alles prima verlopen!
A Horst
Prima service, en vlotte en vriendelijke afhandeling