Levering duurde een aantal dagen (week!), terwijl op hun website staat dat alles op voorraad was. In dat vertrouwen had ik daar gekocht. Na telefonisch contact bleek dat de wandelstok uit Duitsland moest komen. Daardoor kwam de stok met de Post te laat en moest door een vrijwilliger van het bezorgpunt van de Post worden opgehaald. Ik was inmiddels geopereerd en lag in het ziekenhuis, een stad verderop.
De stok zelf is mooi, stevig en goed afgewerkt. De 2de rubberdop erbij was een aangename verrassing.
w. mendel
Moest lang wachten op mijn stok omdat er een metalen kokertje ontbrak. dat moest besteld worden in duitsland. pas na een mailtje van mij werd dit aan mij bericht. zou graag zien dat dit, als...Moest lang wachten op mijn stok omdat er een metalen kokertje ontbrak. dat moest besteld worden in duitsland. pas na een mailtje van mij werd dit aan mij bericht. zou graag zien dat dit, als het bekend is ook aan de klant wordt meegedeeld.
Monique
Prima, snelle levering en goed verpakt.
Goede levering
Henk Scheerhoorn
Uitstekend
Pascal
Bestellen, leveren het is allemaal heel vlot en zonder problemen verlopen. Ik ben tevreden!
Ruime keuze in assortiment, snelle afhandeling en verzending van order. Helaas lukte de betaling via PayPal of credit card niet dus toch maar via Ideal.
Ik ben zeer tevreden met de wandelstok op zich, maar hij is een paar keer gevallen en er zijn al twee stukken hout uit.
Dit is toch wel zeer gevoelig voor iets wat vaak valt.