Ondanks mijn bestelde stok niet op voorraad was heb ik niet lang hoeven te wachten.
Snelle en goede levering zorgvuldig verpakt.

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Ik had gevraagd of ik voor mijn vakantie de wandelstok in huis kon hebben en dat lukte. Na de wandelvakantie had ik een scheurtje in de lak en daar erd op... Mijn ervaring met dit bedrijf is positief. Ik had gevraagd of ik voor mijn vakantie de wandelstok in huis kon hebben en dat lukte. Na de wandelvakantie had ik een scheurtje in de lak en daar erd op geantwoord dat hout nog altijd kan nawerken en dat zoiets niet ongebruikelijk is. En als er meer scheuren ontstaan dat dat gemeld kon worden en dat er dan gekeken zou worden voor een eventuele omruiling.

Is het product dar aan onze eisen voldoet voor een goeie prijs

Goed en mooi produkt en goede service.

van Leeuwen

Uitstekend!

Voordat ik een wandelstok bij New Part bestelde ,had ik er een op laten meten bij een grote firma in Rotterdam ,echter na 3 weken nog geen resultaat.
De eerste reactie was het is zeer...
De eerste reactie was het is zeer moeilijk deze grote wandelstokken te verkrijgen ,telefonisch navraag op het hoofdkantoor van deze firma was het zelfde. Toen heb ik na onderzoek op internet de firma NEW PART leren kennen na gesprek met dhr. Otten na 3a 4 dagen had ik mijn wandelstok ,uiterst correct.

Zoals besteld ook gekregen. Het pakketje was goed gevuld met isolatie materiaal waardoor besteld product onbeschadigd aan is gekomen.

Gregor Wesselink

Uitstekende service en snelle levering, vrijdag besteld en zaterdagmorgen was het al bezorgd door PostNL