Het was erg snel binnen en je krijgt ook waar voor je geld
Phoebe Riemaeker
Heel tevreden van het product & de service!
Carmen Wels
L M
Ik had via Instagram contact opgenomen om te vragen naar de voorraad van een product, ik werd erg snel geholpen! Enige verbeterpuntje wat mij betreft is de website wellicht? Deze ziet er erg...Ik had via Instagram contact opgenomen om te vragen naar de voorraad van een product, ik werd erg snel geholpen! Enige verbeterpuntje wat mij betreft is de website wellicht? Deze ziet er erg mooi, netjes en overzichtelijk uit! Maar ik kon een aantal dingen niet vinden, bijvoorbeeld waar ik een account kan maken... op de homepagina is wel een 'inloggen'-knop, maar je moet eerst een account hebben voordat je kan inloggen :) en ik kon niet vinden waar ik dat kan doen. En bepaalde producten, zoals het cadeaudoosje, kan je alleen vinden als je er echt op zoekt, omdat deze niet onder 1 van de kopjes (sieraden, kleding, stationery, accessoires) staan... dat was wat onhandig. Verder mooie producten, snelle service, fijn bedrijf!
G
Ik vond het een erg mooie website met leuke producten.
Julie Goursolle
Goed ervaring!! Mooie producten
Hinke Hoeksma
Leuke producten, persoonlijke kaart bij aflevering!
Ester
Betrouwbaar en persoonlijk
Femke
Duidelijke website. Bij de bestelling een persoonlijk kaartje, wat super leuk is! Goede ervaring
Jet
Geweldig bedrijf, snelle levering van prachtige producten. Ik had de 'make waves' ketting besteld en ben er ontzettend blij mee. En als ultiem klantvriendelijk gevoel zat er nog een handgeschreven...Geweldig bedrijf, snelle levering van prachtige producten. Ik had de 'make waves' ketting besteld en ben er ontzettend blij mee. En als ultiem klantvriendelijk gevoel zat er nog een handgeschreven briefje bij ook! Top webwinkel!