Ray Tuner

Onze interesse was gewekt door de overzichtelijke website van Wandgrimeurs.

Onze interesse was gewekt door de overzichtelijke website van Wandgrimeurs.

Van het eerste telefoongesprek tot het afronden van de klus hebben wij een zeer prettige ervaring hieraan overgehouden.

duidelijke communicatie en afspraken die worden nagekomen.

Jongens van wandgrimeurs,, Dank jullie wel.

Joep van Leeuwen

Onze ervaring is in een woord: SUPER!
Goede communicatie in het gehele proces met respect naar beiden kanten. Goede voor- en nazorg.
Ook het werk zelf door mensen met kennis uitgevoerd....
Onze ervaring is in een woord: SUPER!
Ook het werk zelf door mensen met kennis uitgevoerd. Net werk, vriendelijk, meedenkend, kortom zeer zeer tevreden.

Sonja en Raymond

Fijne heren over de vloer!
Denken met je mee, ze zijn flexibel. En als er eventueel wat extra werk kan / moet verricht worden doen ze dit in overleg.
Resultaat en prijs kwaliteit is top!!...
Fijne heren over de vloer!
Resultaat en prijs kwaliteit is top!! En de heren werken lekker door, eerder klaar dan we hadden gerekend. Ze zijn ook goed bereikbaar mocht er wat zijn of je heb vragen kan je ze altijd bellen en of appen, en je heb vrijwel direct antwoord!
Wij zijn blij en raden deze heren bij iedereen aan. Wij hebben niet het plan om weer te verhuizen, maar mocht dit ooit gebeuren en we hebben stukadoors nodig, dan weten wij wandgrimeurs te vinden! Bedankt heren ga zo door!

Klaas

Goed werk geleverd, Op basis van kennis en kunde

Dave van Midden

Bij ons thuis gekozen voor het stuc&verf pakket van Wandgrimeurs. Onze woning is super strak opgeleverd. De communicatie met Sven verliep goed. Afspraken worden nagekomen. De harde werkers denken... Bij ons thuis gekozen voor het stuc&verf pakket van Wandgrimeurs. Onze woning is super strak opgeleverd. De communicatie met Sven verliep goed. Afspraken worden nagekomen. De harde werkers denken mee en zijn goed in contact. Het project verliep snel en alles werd schoon achtergelaten. Al met al absoluut een aanrader!

De wit

Heel goed! Al vanaf het begin goede communicatie met Sven. 1 communicatiepunt dus dat werkt fijn. Verder heb ik de jongens als harde werkers ervaren die het schoon achter laten en geen vraag is te... Heel goed! Al vanaf het begin goede communicatie met Sven. 1 communicatiepunt dus dat werkt fijn. Verder heb ik de jongens als harde werkers ervaren die het schoon achter laten en geen vraag is te gek.

Maurice

Ik heb mijn hele woonkamer laten stucen en verven en ben echt heel blij met het eindresultaat.
Dit bedrijf is zeer professioneel. Vanaf begin af aan wordt er goed contact gehouden en gecommuniceerd. Ze denken met je mee en leveren top werk!

Wouter

Wij hebben alle muren en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten doen. Hele prettige en snelle communicatie in het in het voortraject. Daarna ook super aardige en hardwerkende mensen die de klus... Wij hebben alle muren en plafonds van onze nieuwbouwwoning laten doen. Hele prettige en snelle communicatie in het in het voortraject. Daarna ook super aardige en hardwerkende mensen die de klus kwamen klaren. Ze werken snel en het resultaat mag er wezen: superstrakke en plafonds en wanden! Hebben de boel ook netjes achtergelaten en een daarna nog een opleverrondje met aandacht. Kan ze van harte aanbevelen!

Andrea

Een hele fijne samenwerking en prachtig strak en glad resultaat! Zelfs toen er door mij miscommunicatie was ontstaan, dachten ze met alles mee en hebben ze alles erop gezet om het toch binnen mijn... Een hele fijne samenwerking en prachtig strak en glad resultaat! Zelfs toen er door mij miscommunicatie was ontstaan, dachten ze met alles mee en hebben ze alles erop gezet om het toch binnen mijn planning op tijd af te krijgen. Het zijn harde werkers, fijn om mee te communiceren en hebben duidelijk passie voor hun vak.

Bob

Vanaf het offertetraject tot en met de eindronde door het huis heeft een goede indruk op ons achtergelaten. De techniek die Wandgrimeurs gebruikt is uitermate geschikt voor nieuwbouw! Ze houden zich... Vanaf het offertetraject tot en met de eindronde door het huis heeft een goede indruk op ons achtergelaten. De techniek die Wandgrimeurs gebruikt is uitermate geschikt voor nieuwbouw! Ze houden zich strak aan de planning, Communiceren goed en prettig en werken erg netjes. Ik ben erg tevreden met het resultaat!