Fred Heideveld

Van onze geheel gerenoveerde woning is door Sven het plafond perfect gespoten alles zeer strak en schoon achter gelaten, mooier kun je niet wensen dus wij zijn er erg blij mee!👍😃 groetjes van... Van onze geheel gerenoveerde woning is door Sven het plafond perfect gespoten alles zeer strak en schoon achter gelaten, mooier kun je niet wensen dus wij zijn er erg blij mee!👍😃 groetjes van Stefie en Fred uit Purmerend

Sjors en Marloes

Sven en Stefan hebben een mooi resultaat opgeleverd. Muren en plafonds zijn strak gestukt, alle hoeken mooi gekit en extra profielen waar nodig. Daarnaast hebben wij Wandgrimeurs ook alles laten... Sven en Stefan hebben een mooi resultaat opgeleverd. Muren en plafonds zijn strak gestukt, alle hoeken mooi gekit en extra profielen waar nodig. Daarnaast hebben wij Wandgrimeurs ook alles laten verven. Door het spuitverven ziet alles er netjes en strak uit. Tijdens het proces is alles netjes afgeplakt. De communicatie is top, onze vragen werden o.a. via de app heel snel beantwoord. Ze hadden een flinke klus met drie buren er bij, maar alles is op tijd opgeleverd. We hebben verschillende stucadoors gesproken en een offerte opgevraagd maar kunnen met gerust hart zeggen dat Wandgrimeurs een heel goede keus is geweest en wij zouden hen absoluut aanraden.

Cees Schaap

Komen afspraken na, werken secuur en ruimen netjes de overgebleven spullen op. Aanrader!

Herman Slange

Deze mannen maken hun naam waar, echte wand grimeurs. Ze communiceren goed, werken netjes en leveren een prachtig resultaat op. We hebben in mei een afspraak gemaakt, maar konden zelf pas in... Deze mannen maken hun naam waar, echte wand grimeurs. Ze communiceren goed, werken netjes en leveren een prachtig resultaat op. We hebben in mei een afspraak gemaakt, maar konden zelf pas in november beginnen (dachten we). Het werd toch al oktober en dat konden ze gelukkig netjes inplannen. Prachtig stucwerk en daarna mooi gespoten. Ons huis kan er weer jaren tegenaan.

Eric van Wijland

Erg vriendelijk, fijne communicatie , denken goed mee en ben zeer tevreden over het resultaat! Terwijl ik aan het bespreken was hoe lang ze er over gingen doen was alles al afgeplakt en behandeld... Erg vriendelijk, fijne communicatie , denken goed mee en ben zeer tevreden over het resultaat! Terwijl ik aan het bespreken was hoe lang ze er over gingen doen was alles al afgeplakt en behandeld waarna ze in een ochtend klaar waren met het plafond van 82m2!

Guido

Wij zijn zeer enthousiast over Sven (Wandgrimeurs)! De intake verliep goed en helder qua communicatie en verwachtingen en hij dacht proactief en goed mee. Vervolgens was hij flexibel in de planning... Wij zijn zeer enthousiast over Sven (Wandgrimeurs)! De intake verliep goed en helder qua communicatie en verwachtingen en hij dacht proactief en goed mee. Vervolgens was hij flexibel in de planning en kwam hij al zijn afspraken na. Het resultaat is strak! Sven en zijn team zijn echte vakmannen en de prijs-kwaliteit verhouding is zeer positief. Een echte aanrader.

JD

De Wandgrimeurs hebben bij mij alle muren en het plafond op zolder in de verf gezet.
Alles is netjes afgeplakt (op wat verwarmingsbuizen na die ik zelf moest schoonmaken) en het resultaat is strak en netjes.

De communicatie verliep vlekkeloos en ze reageren heel snel op vragen. Prijs was meteen duidelijk.

Linda

Onze nieuwbouwwoning laten spacspuiten door wandgrimeurs... gemaakte afspraken komt men na en het eindresultaat is super.. heel tevreden

Johan Cusiel

Onze nieuwbouwwoning laten Spacspuiten door wandgrimeurs.. super tevreden mee, gemaakte afspraken komt men na en het resultaat is super.. dank jullie wel mannen

liesbeth touw

Het plafond in ons appartement welke eerder geheel bezaaid was met lek- en vochtplekken door eerdere lekkage is door Wandgrimeurs dusdanig hersteld dat het weer als nieuw is; strak en wit. Van de... Het plafond in ons appartement welke eerder geheel bezaaid was met lek- en vochtplekken door eerdere lekkage is door Wandgrimeurs dusdanig hersteld dat het weer als nieuw is; strak en wit. Van de lek- en vochtschade is niets meer te zien.