Goede, snelle service en een prachtig eindresultaat
MdD
Zeer goede ervaringen met Sven. Houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit, zowel qua stucwerk als airless spuiten. Ook is het werk klaar op afgesproken datum en is after service prima. 240m2 wand...Zeer goede ervaringen met Sven. Houdt zich aan afspraken en levert kwaliteit, zowel qua stucwerk als airless spuiten. Ook is het werk klaar op afgesproken datum en is after service prima. 240m2 wand en plafond gestuct en gespoten.
Michael
Ingehuurd voor glad stuuken plafond en sauzen van muren. Heel blij met wandgrimeurs. Nieuwbouwhuis betrokken met wat vertraging. Wandgrimeurs was erg flexibel en duidelijk in communicatie en...Ingehuurd voor glad stuuken plafond en sauzen van muren. Heel blij met wandgrimeurs. Nieuwbouwhuis betrokken met wat vertraging. Wandgrimeurs was erg flexibel en duidelijk in communicatie en afspraken. Een verademing in vergelijk met andere bedrijven tijdens verhuizing. Zeer tevreden met resultaat. Oog voor detail; ze zijn op eigen initiatief teruggekomen voor het opnieuw verfen van een plafond in slaapkamer waar ik dit niet had opgemerkt. Volgende keer huur ik ze zeker weer in.
Cherise en Robert
Nu al zo een twee maanden genieten wij van onze mooie strakke muren ! Wij hebben een goede ervaring met dit bedrijf! Vriendelijk, geven goede advies en leveren kwaliteit !
Nu al zo een twee maanden genieten wij van onze mooie strakke muren !
Bedankt topper!!
Prima werk afgeleverd. Afspraken nagekomen. Kosten exact volgens de offerte. Met de wandgrimeurs haal je een betrouwbare partij in huis.
Laurie
Sven heeft onze zolder gespoten en daar zijn wij erg tevreden over! Hij was zeer snel beschikbaar en de communicatie verliep prettig. Al met al een goede ervaring!
B.Kooijman
Plafond moest gewit worden en daar heb ik geen zin meer in. Dus via via bij de Wandgrimeurs terecht gekomen. Bleek een schot in de roos. Prettig bedrijf, klantvriendelijk, goede informatie en een...Plafond moest gewit worden en daar heb ik geen zin meer in. Dus via via bij de Wandgrimeurs terecht gekomen. Bleek een schot in de roos. Prettig bedrijf, klantvriendelijk, goede informatie en een strak wit plafond. Neem daarbij een scherpe prijs en een schoon huis bij vertrek van de schilder. Volgende keer heb ik nog een paar muren die gestuct moeten worden en dan stuur ik Sven een whatsapp.
Victor
Via werkspot een keurige reactie waarbij Sven als een van de weinigen mijn opdracht wel goed gelezen had en een specifieke aanbieding deed voor latex over een bestaand spachtelputz met daaronder...Via werkspot een keurige reactie waarbij Sven als een van de weinigen mijn opdracht wel goed gelezen had en een specifieke aanbieding deed voor latex over een bestaand spachtelputz met daaronder eerst een isolerende laag tegen geel doorslaan. Na een principe overeenkomst op locatie van de klus gekeken en afspraken gemaakt over de uitvoering. De uitvoering is keurig verlopen, alles heel erg netjes afgeplakt en bij afronden van het werk alles opgeruimd.
Voor een volgende klus ga ik niet verder zoeken.
Richard de Jong
Sven is een toffe gast die meedenkt met de klus die gedaan moet worden in je huis. Niet alleen over de techniek of de te gebruiken producten maar ook over de planning en het juist achter elkaar...Sven is een toffe gast die meedenkt met de klus die gedaan moet worden in je huis. Niet alleen over de techniek of de te gebruiken producten maar ook over de planning en het juist achter elkaar zetten van de overige, niet direct door hem uit te voeren, werkzaamheden. Mooi eindresultaat op ons gespoten plafond. Alle rotzooi netjes opgeruimd.