Savvas O.

De werk van Sven was uitstekend. Sven is heel vriendelijk en begrijpt heel goed de behoeftes van zijn klanten. Ik ben zeer tevreden van de werk die ze hebben geleverd. Het was snel, netjes en goed.... De werk van Sven was uitstekend. Sven is heel vriendelijk en begrijpt heel goed de behoeftes van zijn klanten. Ik ben zeer tevreden van de werk die ze hebben geleverd. Het was snel, netjes en goed. Ik zou ze zeker aanbevolen.

D. Cornelisse

Zeer prettige ervaring gehad met dit bedrijf. Naast dat de werkzaamheden snel en goed zijn uitgevoerd vond ik het fijn dat er duidelijk gecommuniceerd wordt. Tevens nog bedankt voor het advies van... Zeer prettige ervaring gehad met dit bedrijf. Naast dat de werkzaamheden snel en goed zijn uitgevoerd vond ik het fijn dat er duidelijk gecommuniceerd wordt. Tevens nog bedankt voor het advies van de kleur voeg. Ben blij dat ik dit advies opgevolgd heb en niet mijn eigen zin heb doorgedramd ;-). Kan niet oordelen over andere werkzaamheden maar het tegelwerk ziet er top uit, bedankt!

Familie Nijman

Wij hebben de muren in ons huis laten spuiten door Sven. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Wij hadden een strak schema en het spuiten van de muren moest iets eerder gebeuren dan we hadden... Wij hebben de muren in ons huis laten spuiten door Sven. Wij zijn heel tevreden over het resultaat. Wij hadden een strak schema en het spuiten van de muren moest iets eerder gebeuren dan we hadden afgesproken. Sven heeft ondanks zijn drukke agenda van dat moment er toch voor gezorgd dat het op tijd klaar was. Ik kan Sven dus aanbevelen.

Lizzy&Jade

Wandgrimeurs is een betrouwbaar bedrijf waarmee er duidelijke afspraken wordt gemaakt en waar deze worden nagekomen. Daarnaast werken zie erg clean. Maar het allerbelangrijkste: Ze leveren heel goed... Wandgrimeurs is een betrouwbaar bedrijf waarmee er duidelijke afspraken wordt gemaakt en waar deze worden nagekomen. Daarnaast werken zie erg clean. Maar het allerbelangrijkste: Ze leveren heel goed werk af.

R. Cornelisse

Van begin tot eind een goede communicatie. Werkzaamheden vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd en netjes opgeruimd. Al met al ben ik zeer tevreden en zou zo weer met deze firma in zee... Van begin tot eind een goede communicatie. Werkzaamheden vakkundig en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd en netjes opgeruimd. Al met al ben ik zeer tevreden en zou zo weer met deze firma in zee gaan. Nogmaals hartstikke bedankt jongens, zal jullie zeker in mijn omgeving aanraden! Gr. Rob