van Ree

Goede prijs kwaliteit verhouding

Erg klantvriendelijk en super snelle service !

Klaas

Helmaal prima

Snelle kosteloze bezorging ook bij een kleinere bestelling

Beetje onzin en niet zo duurzaam om een klein onderdeel per vrachtwagen te bezorgen, past makkelijk in een bellenenvelop.

Twee radiatoren besteld, duidelijke site.

Geen poespas en doen wat ze zeggen.

Ja, op de site stond: vandaag voor 16:00u besteld, volgende werkdag geleverd. Dat was dus niet zo. Ik heb zaterdag voor 16:00u besteld dus ik verwachtte de levering op maandag. Ik heb gebeld met... Ja, op de site stond: vandaag voor 16:00u besteld, volgende werkdag geleverd. Dat was dus niet zo. Ik heb zaterdag voor 16:00u besteld dus ik verwachtte de levering op maandag. Ik heb gebeld met Margriet, maar die vond dat ik had moeten begrijpen dat dat niet voor de zaterdag gold. Dinsdag werd er pas geleverd. Dat had duidelijk op de site moeten staan.
Vandaar dat ik de snelheid levering en de info verloop order laag waardeer.

Radiator zou vrijdag worden bezorgd. Ik werd vrijdag gebeld dat de radiator nog op het laadperron stond. Afspraak gemaakt voor een nieuwe aflevering op maandag. Op maandag geen levering geweest.... Radiator zou vrijdag worden bezorgd. Ik werd vrijdag gebeld dat de radiator nog op het laadperron stond. Afspraak gemaakt voor een nieuwe aflevering op maandag. Op maandag geen levering geweest. Dinsdag weer een nieuwe afspraak gemaakt voor woensdag en dat is uiteindelijk gelukt. Slechte zaak! Eenmalig en nooit meer.

De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en behulpzaam

Prima ervaring met dit bedrijf. Snelle levering en goed meegedacht.

ondanks dat je makkelijk online kunt bestellen, kan je hier ook om advies vragen.

Herman de Jager

Snelle levering, goede kwaliteit rechtstreeks van de Technische Unie

zeer snel compleet geleverd

J.Minderhoud

Goede service

Duidelijke productinformatie

Guus stoop

Uitstekend geholpen! Ik had aanvankelijk een verkeerde keuze gemaakt, maar werd via de telefoon direct accuraat en deskundig geholpen met een nieuwe technische oplossing. Het onderdeel kon ik zonder... Uitstekend geholpen! Ik had aanvankelijk een verkeerde keuze gemaakt, maar werd via de telefoon direct accuraat en deskundig geholpen met een nieuwe technische oplossing. Het onderdeel kon ik zonder mankeren terug sturen en had de volgende dag al een nieuw onderdeel. Buiten-gewoon.

Deskundig, vriendelijk, doortastend.

E. 't Hart

Tot nu toe één bestelling gedaan en dat ging prima.

Wilde graag weten hoe laat ze ongeveer mijn bestelling zouden brengen. men ging daar heel vlot achteraan en werd ik snel terug gebeld met de tijd van aflevering.

Geen.

Cor van Willigen

Goed bedrijf. Mooie merken tegen messcherpe prijzen. Voor hele woning nieuwe Radson Parada radiatoren en toebehoren besteld. Snelle en correcte levering. After sales door Margriet Brouwer gewoon... Goed bedrijf. Mooie merken tegen messcherpe prijzen. Voor hele woning nieuwe Radson Parada radiatoren en toebehoren besteld. Snelle en correcte levering. After sales door Margriet Brouwer gewoon TOP! Mijn echtgenote was n.l. zo "bijdehand" geweest om de spoedzending radiatoren ten onrechte te weigeren. Foutje. Radiatoren waren al lang weer op weg terug. Margriet heeft toen alles uit de kast gehaald om te regelen dat de radiatoren op tijd bij ons terug waren en de loodgieter gewoon volgens afspraak aan kon sluiten. Dat is service pur sang! Ook kleine nabestellingen supersnel en correct.

Persoonlijke benadering als er iets is. Je spreekt gewoon met de eigenaar en die lost het "gewoon" op. Dat spreekt me aan en daar ga je dan ook terug in het vervolg. Prima website. Weten waar ze het... Persoonlijke benadering als er iets is. Je spreekt gewoon met de eigenaar en die lost het "gewoon" op. Dat spreekt me aan en daar ga je dan ook terug in het vervolg. Prima website. Weten waar ze het over hebben.

Dit niveau van dienstverlening vasthouden, dat is al een hele prestatie! Geen verbeterpunten dus.