Joy

Verspreidt over meerdere bestellingen, aanschaf van meerdere radiatoren plus montage materialen en een drukvat, alles voor verwarmingsinstallatie.

Vriendelijke en effectieve informatieverstrekking bij telefonische vragen. Bereid om mee te denken en oplossingen aan te dragen. Ben zeer tevreden

Geen opmerkingen

Henry47

Warmteservice om warm van te worden!

Een goed ingericht bedrijf, maar vooral dichtbij.

van oostveen

Handig en voordelig

snel accuraat

Verschillende dingen gesteld, waarbij 1 niet voorradig. Direct mail ontvangen met de verwachte levertijd. Andere producten dag later in huis, zorgvuldig verpakt.

Wat je nodig hebt is snel te vinden. Overzichtelijke site en goede prijzen.

Op de website aangeven of iets op voorraad is of niet (en wat dan de levertijd is).

Prima materiaal , maar afleveren kan beter ; er wordt alleen gemaild dat product verzonden is, maar niet wanneer en ongeveer hoelaat het bezorgd zal worden , jammer .....

veel keuze aan materialen.

geef wat meer materiaal info voor gewone mensen die geen normale monteurs zijn van de dingen zijn die u verkoopt.

Bosma

zie boven

nee

Patricia Ricquier

Zeer goed

H. Jaspers

Het onderdeel is vlot opgestuurd en de prijs is redelijk
Het onderdeel is vlot opgestuurd en de prijs is redelijk
Het onderdeel is alleen in een plastic zak voor de deur gelegd omdat we niet thuis waren en heeft daar de hele tijd gelegen tot we thuis waren en dat kan ik niet waarderen , waarom dan niet bij de buren afgegeven.

Niet in een zak voor de deur leggen maar eventueel afgeven bij de buren

Marcel G Arts

Doet wat het belooft.

Verbluffend snelle levering tegen een bodemprijs.

Niets verbeteren: zo door gaan.