9.6/10

Klaas

x

x

Frits

Producten en prijzen zijn prima en ook de snelheid van communicatie en logistiek

Beetje klantvriendelijker in de winkel zou fijn zijn.

Harry

Alles naar wens

Alles zo als het hoort

R

Snelle afhandeling en korte besteltijd
Nette prijs van

Prijs, info en snelheid

Weinig

Breur installatiebedrijf

Goeie ervaring, met vriendelijke verkopers met verstand van de spullen die ze verkopen.. met vragen kun je altijd terecht en vaak zijn de meeste spullen op voorraad.. daar worden we blij van

Zoals eerder al vermeld, er staan mensen achter de balie die weten wat ze verkopen

Ruud

Perfect geregeld.

Communicatie

Youri

Super fijne jongens, denken mee, zijn niet beroerd om wat uit te zoeken voor je. Stuk voor stuk toppers! Altijd even gezellig om een bakkie te doen

3 gezellige toppers

Ga zo door!

Peter

Snel geleverde wat er besteld was.

Simon

Bestelt via internet, afgehaald in Uithoorn. Ik werd gebeld dat het klaar lag.

Alles klopte

Hallo,
Hallo,
Eigenlijk viel de service van Warmteservice in Uithoorn mij behoorlijk tegen. Ik had bewust niet online, maar via Warmteservice een Magnum thermostaat voor de vloerverwarming gekocht (rond de € 30 duurder dan online). Met het idee, dat ik via deze fysieke aankoop ook vragen zou kunnen stellen over de montage etc. Dat bleek totaal niet het geval. Daar baal ik behoorlijk van, gezien het bedrag dat ik extra heb uitgegeven, in de veronderstelling dat ik daarvoor ook een service zou mogen verwachten van een bedrijf die mij iets verkoopt en dus ook verstand van zaken heeft van het artikel dat verkocht wordt. Niet dus.

Gelukkig ben ik uiteindelijk goed geholpen door de service van Magnum zelf.

hartelijke groet

zie mijn tekst bij 'ervaring'.