Productinformatie op de website

Frans ten Berge

Warmte service laat je niet in de kou staan. Oplossingen worden spontaan bedacht en aangepakt, men zoekt niet per se het eigen voordeel maar is zeer schappelijk. Dank.

Is al 100 %

Cats

Heel erg goed!

Geen. Zeer tevreden!

Venner

De bestelling ging makkelijk. Jammer bij aflevering geen extra punt stond bij op welke etage.
Kun je dan extra voor vragen ( zie andere bedrijven o.a Ikea). Nu ligt toilet in de hal.

bestelling op de website

Extra aandachtspunt afleveren etage.

Marius

Altijd goede ervaring met warmteservice

JP

Prima service!

marco

Prima en snel geholpen

Ben

Keurig afgeleverd en snel gereageerd op vragen.

Ik weet geen verbeterpunt.

Raymond Sladek

Warmteservice zorgt (via mijn installateur) voor zeer goede oplossingen. Top bedrijf!

Staan echt voor service.

Slechte producten uit assortiment nemen ;)

Pascal

Als ik installatie spullen nodig heb kom ik altijd hier, geen idee of ze duurder of goedkoper zijn maar ze geven altijd uitstekende uitgebreide service en dat is veel meer waard dan mogelijk die ene... Als ik installatie spullen nodig heb kom ik altijd hier, geen idee of ze duurder of goedkoper zijn maar ze geven altijd uitstekende uitgebreide service en dat is veel meer waard dan mogelijk die ene euro bij de buurman. Ik ben geen pro maar dat maakt ze niets uit je wordt gewoon uitstekend geholpen. Kortom top tent !

We hadden een uitdaging met zone’s voor de verwarming.. welke knoppen , merk smart thermostaten verlopen voor de radiatorkranen die moesten passen,, kortom niet even iets wat je zo uit het schap... We hadden een uitdaging met zone’s voor de verwarming.. welke knoppen , merk smart thermostaten verlopen voor de radiatorkranen die moesten passen,, kortom niet even iets wat je zo uit het schap pakt. Samen hebben we ernaar gekeken , mogelijkheden vergeleken, zelfs dingen geprobeerd en uiteindelijk tot een werkende oplossing met een nefit oplossing.
Zo hoort het met service en zo zie je het zelden elders…

Hofman

Overzichtelijke website, snel geleverd.