Productinformatie op de website

Arno Croonen

Vriendelijk , en zaakkundig advies, reeds meerdere malen met goed gevolg projecten kunnen afmaken

Joris de bruin

Zoals altijd goede service in alles. Top mensen

Goede service

Niks

Niek

Gemakkelijk online te bestellen en snel op de vestiging af te halen

Wat meer info over de produkten op de site vermelden.

Tim

Goede communicatie en correcte levering

Daan

Goed advies en prima service

Airco

Goeie service
Vriendelijk personeel

dusolei

Snelle reactie, nette bediening,

Edward

Makkelijk online bestellen.
Vriendelijk en behulpzaam personeel bij afhalen.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Moldovan

Ik ben teleurgesteld in de geboden service, helemaal omdat toen Warmteservice een fout in hun systeem hadden met de door mij bestelde product en wat ze veel geld hadden gekost, ik wel heel coulant... Ik ben teleurgesteld in de geboden service, helemaal omdat toen Warmteservice een fout in hun systeem hadden met de door mij bestelde product en wat ze veel geld hadden gekost, ik wel heel coulant was en bestelling geannuleerd. Laatst een keukenboiler gekocht en laten zien dat elders goedkoper was maar daar "konden" niets aan doen. Wel minimale korting op accessoires gehad maar nog steeds duurder uit. Ik heb een complete set mee gekregen maar toen bleek dat ik niet alles nodig had (ondanks dat ik op foto's alles heb laten zien) kon ik de resterende slangen niet retourneren. Door hun gemakzucht (set leveren i.p.v. aleen wat noodzakelijk was) heb ik wederom meer uitgegeven dan noodzakelijk. Je kunt beter laten bezorgen via internet!!

Met de klant mee denken en soepel opstellen. Ik zie niet waarom meer betalen als service zo beneden maat is.

Peter

Ik heb een outletproduct besteld. Dit was snel geleverd en werkt prima. Het product voldoet precies aan de omschrijving op de website.

Goede prijs, snelle levering, productinformatie op website is voldoende, geleverd product voldoet aan de specificaties op de website