Productinformatie op de website

Bouman

Ik had een klein onderdeel nodig van een Easy Drain een Haarvanger. Voor een particulier niet aan te komen. Warmteservice had het in 2 dagen in huis! Geweldig toch?

Service! Klantvriendelijkheid! Snelheid!

Verhoeven

Prima! Niks mis mee!

Sjaak

Uitstekend

Sneller prijzen op de website aanpassen

Jozef Dekkers

1. De website helpt snel met vinden van de meest gangbare artikelen van de hoogste kwaliteit. De filters werken goed.2. het aanbod is gigantisch, de prijzen zijn normaal. 3. de communicatie vanuit... 1. De website helpt snel met vinden van de meest gangbare artikelen van de hoogste kwaliteit. De filters werken goed.2. het aanbod is gigantisch, de prijzen zijn normaal. 3. de communicatie vanuit de winkel (email, telefoon) over de bestelling, is buitengewoon goed. 4. de snelheid van leveren naar de winkel is super. 5. de communicatie met mij als klant in de winkel zelf en de behulpzaamheid daarbij is superbe. Alleen maar complimenten voor klantvriendelijkheid en professionaliteit en volgens mij is beter niet mogelijk.

alles reeds genoemd in punt 1

x

Positief!

Kok

Duidelijke website

Ik moest voor de technische tekeningen van de Rheinzink produkten steeds naar een andere webshop. Het zou mooi zijn als de linkjes naar deze informatie ook te vinden zouden zijn bij Warmteservice.

Biersma

Top , nette snelle levering

Duidelijke site, snelle reactie , snelle levering

Pelamo

De Service is bij Warmteservice altijd goed, ik kwam al bij de eerste vesting in Gennep, heb daar heel veel weg gesleept ..kom ook geregeld in de vesting in Nijmegen, is ook goed. groet Pelamo in... De Service is bij Warmteservice altijd goed, ik kwam al bij de eerste vesting in Gennep, heb daar heel veel weg gesleept ..kom ook geregeld in de vesting in Nijmegen, is ook goed. groet Pelamo in Gendt

Derksen

Snelle levering goede bediening