Productinformatie op de website

van Geloven

Goede en snelle service. In mijn geval na sluitings tijd bestellen online, en op voorraad op locatie is de volgende dag gewoon ophalen.

Lever snelheid informatie en klantvriendelijkheid

Tevreden

Snelle reacties, prettig dat je tot laat in de avond kunt bellen met vragen en een foutieve levering op de vestiging werd snel omgezet naar levering thuis.

Bereikbaar tot laat op de avond.

Verwijmeren

Goede en nette service 👍

Kremer

Prima service en vakkundig personeel

Perfecte service en vriendelijke jongens achter de balie

parkeren soms lastig en soms te druk ( dus langer wachten )

van Tichelt

Och jongens toch, alles liep op rolletjes. zo besteld, zo afgehaald, vriendelijk personeel, top!

alles

niks, noppens, nada

van den Berg

De ervaring is goed.

Geen verbeterpunten nodig.

Ingrid

Prma orodukt op tijd gekeverd door een erg aardige bezorger

Makkelijk te bestellen prima bezorgd door aardige bezorger

de Rond

Aan de balie een badkamerradiator besteld, deze is op kleur besteld.de levertijd duurde even maar dat vooraf goed aangegeven.

De baliemedewerker weet heel goed welke koppelingen e.d. je nodig heb. Gewoon heel goed geholpen.

Geen klachten , kan wel een verbeterpunt bedenken. Met de maat van de koppeling ging het fout. Ik gaf aan 16mm aansluiting,, Dat is een kunstof slangmaat. daarbij maak ik een fout. Het was een... Geen klachten , kan wel een verbeterpunt bedenken. Met de maat van de koppeling ging het fout. Ik gaf aan 16mm aansluiting,, Dat is een kunstof slangmaat. daarbij maak ik een fout. Het was een stalen haakse buis die op het einde van de kunstof slang geperst zit. ik ging er vanuit dat dan de maat 16mm blijft. het bleek achteraf 15 mm te zijn. de koppeling zijn later omgeruild, gelukkig waren de koppelingen van 15mm op voorraad in de zwarte uitvoering. Mijn Tip voor de amateurs zoals ik: vraag de klant is het een stalen aansluiting of een kunstof slang? dan weten jullie genoeg.

Joopie

Top

Ros

Alles volgens afspraak goed verlopen.