8.2/10
8.2/10
Productinformatie op de website

Paul

Zeer goede ervaring. Deskundig en vriendelijk.

Goes

Wij hebben al diverse keren producten bij Warmteservice besteld. De service is uitstekend. Ze denken mee in oplossingen en houden ons goed op de hoogte.

Verzorgde website. Goed’advies.

van Zeggelaar

Uitstekend!!

Kennis van zaken bij het personeel en een goed assortiment.

Geen. Blijf zo doorgaan

Foppen

Goede service

Benhamou

Top service

Valkenburg

Prima, goed personeel

Sterk

Ik kreeg geen afhaalbericht en heb meerdere keren moeten bellen voordat ik iemand te spreken kreeg.Ben niet tevreden over de service

Afhaalbericht sturen

Bimmel

Bestelling via de website geplaatst en al snel een berichtje dat de bestelling klaar lag en opgehaald kon worden. Haastige spoed is zelden goed zeggen ze weleens, maar tussen de bedrijven door zag... Bestelling via de website geplaatst en al snel een berichtje dat de bestelling klaar lag en opgehaald kon worden. Haastige spoed is zelden goed zeggen ze weleens, maar tussen de bedrijven door zag ik nog kans snel mijn bestelling op te halen. Wat blijkt? éénmaal in de winkel moest de bestelling nog bij elkaar gezocht worden en bleek ook nog eens dat niet alles voorradig was (lagen verkeerde onderdelen in het desbetreffende bakje). Uiteindelijk alles keurig netjes opgelost (de ontbrekende onderdelen de volgende dag op kunnen halen), nog net op tijd voor mijn volgende afspraak en als ik voor elke welgemeend excuses een euro had gehad was ik met een flinke korting naar buiten gelopen..... ;-)

Kennis van zaken.

Zorg ervoor dat de bestelling ook daadwerkelijk klaar ligt wanneer jullie de klant een mail sturen dat deze opgehaald kan worden.

PG

Vakkundig en vriendelijk personeel die ook de moeite neemt voor oplossingen aan te dragen.

Vriendelijkheid

Stigter