Productinformatie op de website

Plugge

Deze vestiging slechte voorbereiding. Spullen besteld. Bijna alles was op voorraad. Kom ik daar. Moesten ze alles nog pakken. En waren er dingen ineens niet op voorraad. En de dingen die volgens hun... Deze vestiging slechte voorbereiding. Spullen besteld. Bijna alles was op voorraad. Kom ik daar. Moesten ze alles nog pakken. En waren er dingen ineens niet op voorraad. En de dingen die volgens hun niet op voorraad waren, waren er wel.

Meijer

Lelystad. Zeer klantvriendelijk personeel. Meedenkend, informatief en kennisdeskundig. Voorraadbeheer kan echter beter. Website zei niet op voorraad en ter plaatsen wel voorraad. Gelukkig voor mij... Lelystad. Zeer klantvriendelijk personeel. Meedenkend, informatief en kennisdeskundig. Voorraadbeheer kan echter beter. Website zei niet op voorraad en ter plaatsen wel voorraad. Gelukkig voor mij positief ?

Zie eerste vraag

Voorraadbeheer up to date houden. Min/Max eens controleren. Maar ik snap dat je niet alles op voorraad kan houden ?

de Bok

Snel en vriendelijk geholpen

Koffeman

Prima, wordt goed geholpen en geven ook goed advies als je vragen hebt.

Goed advies en je wordt goed te woord gestaan.

Als een order vertraging oploopt de klant zsm zelf inlichten. Nu met corona tijd snap ik wel dat het anders loopt dan gewoonlijk.

van Poorten

Prima service tegen scherpe prijzen

kundige mensen met verstand van zaken

bij te haastig werken gaat er wel eens wat mis met verzamelen van de orders, betere orderoverzichten/afvinklijsten is wellicht een verbeterpuntje

van den Ing

Helemaal prima. Snelle service en goed contact.

Erg klantvriendelijk, goed contact. Super snelle levering.

De bestelwebsite had toen ik wilde bestellen een glitch, elke keer wanneer ik mijn gegevens had ingevuld en op "volgende" klikte, werd ik weer terug gestuurd naar het begin van het traject en moest... De bestelwebsite had toen ik wilde bestellen een glitch, elke keer wanneer ik mijn gegevens had ingevuld en op "volgende" klikte, werd ik weer terug gestuurd naar het begin van het traject en moest ik alles weer opnieuw invullen. Dit cirkeltje heb ik 3 keer doorlopen. Uiteindelijk lukte het bestellen wel. Geen idee of het aan de website of aan mijn browser lag, maar het was een tikkeltje frustreren.

Kam

Perfect

Wijnschenk

Heeft een behoorlijk hoog serviceniveau

Vos

Prima bedrijf, goede service en een ruim assortiment.

Peter

Bestellen ging goed duidelijke website, snel gebeld over de levering en ook de levering zelf was op tijd. Van de bestelling waren er een aantal producten defect. Ik snap eerlijk gezegd niet dat... Bestellen ging goed duidelijke website, snel gebeld over de levering en ook de levering zelf was op tijd. Van de bestelling waren er een aantal producten defect. Ik snap eerlijk gezegd niet dat kapotte producten worden uitgeleverd. De bezorger heeft foto s gemaakt.

Snel leveringsproces

Lever géén defecte spullen